magda_85 27.02.2016 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Witajcie. Jestem świeżo po zakupie własnego M od dewelopera i staram się ogarniać wszystko na bieżąco. Byłam dziś na budowie i zdziwiło mnie jedno. W ścianie działowej zostały zamontowane puszki elektryczne - w obu pokojach zainstalowane są w jednym bloczku porothermu (bloczek nie został przewiercony na wylot, znajdują się w odległości 5cm od siebie). Czy tak to powinno wyglądać? Czy akustyka nie zostanie pogorszona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 27.02.2016 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 (edytowane) Spokojnie - o akustykę się nie obawiaj, konstrukcji ścianki działowej też to nie zaszkodzi . Edytowane 27 Lutego 2016 przez przemo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts