PervJ 20.07.2004 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Buduje dom , tzn mam uzgodnienia juz w trakcie załatwiania i potrzebuje sprytną odpowiedzialną ekipę która sprawnie i szybko mi wybuduje dom , projekt jest wziety z muratora http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=82 żeby bylo tanio no i musimy pokmbinować coś z materialami ( moze bez Vatu moze z drugiej reki moze od Pana "Stefana" itd ) no ogólnie tanio i dobrze . Budowa bedzie we Wrocławiu . piszcie na maila . Konieczne wiarygodne referencje które zostaną skrupulatnie sprawdzone . mój e-mai [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 20.07.2004 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 napisz jeszcze ile masz kasy do umoczeniasorry, ale Twoje ogłoszenie to raczej proszenie się o kłopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PervJ 20.07.2004 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 mysle ze dam sobie rade ale dziekuje za troske , doskonale wiem co masz na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 20.07.2004 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 doskonale wiem co masz na mysli no to całe szczęście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 20.07.2004 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Buduje dom... ...potrzebuje sprytną odpowiedzialną ekipę... ...żeby bylo tanio i dobrze To musisz znaleźć dwie ekipy, jedna będzie tania, a druga dobra Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PervJ 21.07.2004 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 I tu sie mylisz , jest sporo ludzi którzy czerpią malymi łyżkami a nie chochlą , chyba lepiej miec zajecie na pół roku niz na miesiąc i wylecieć na kopach , zresztą interesują mnie konkretne oferty a nie polemika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
R.R 21.07.2004 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Ale szukasz kłopotów !Pamiętaj że to co tanie może być drogie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Niech ci się wiedzie jak najlepiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 21.07.2004 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 I tu sie mylisz , jest sporo ludzi którzy czerpią malymi łyżkami a nie chochlą , chyba lepiej miec zajecie na pół roku niz na miesiąc i wylecieć na kopach , zresztą interesują mnie konkretne oferty a nie polemika . Ja już zbudowałem dom i wiem, o czym piszę. Zrozumiesz jak sam zbudujesz. Życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PervJ 22.07.2004 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Jeszcze raz powtarzam ze ufam szczerze w twoje dobre intencje lecz zamiast tworzyć historie dziejów i przekomarzać sie kto ile domów wybudowal i jaki ma bagaż do świadczeń , prosze o polecenie ekipy , no chyba po to jest ten topik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Jeszcze raz powtarzam ze ufam szczerze w twoje dobre intencje lecz zamiast tworzyć historie dziejów i przekomarzać sie kto ile domów wybudowal i jaki ma bagaż do świadczeń , prosze o polecenie ekipy , no chyba po to jest ten topik. Wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 22.07.2004 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Jeszcze raz powtarzam ze ufam szczerze w twoje dobre intencje lecz zamiast tworzyć historie dziejów i przekomarzać sie kto ile domów wybudowal i jaki ma bagaż do świadczeń , prosze o polecenie ekipy , no chyba po to jest ten topik. Wlasnie No to jak "Właśnie", to dlaczego nie polecasz żadnej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fromel 22.07.2004 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Agnieszka1 napisał: PervJ napisał: Jeszcze raz powtarzam ze ufam szczerze w twoje dobre intencje lecz zamiast tworzyć historie dziejów i przekomarzać sie kto ile domów wybudowal i jaki ma bagaż do świadczeń , prosze o polecenie ekipy , no chyba po to jest ten topik. Wlasnie No to jak "Właśnie", to dlaczego nie polecasz żadnej ekipy A ktoś widział krasnoludki, żeby jeszcze były UFO-ludkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.07.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 No to jak "Właśnie", to dlaczego nie polecasz żadnej ekipy A ktoś widział krasnoludki, żeby jeszcze były UFO-ludkami ? A dlatego ze budowa we Wroclawiu - firma moja dziala tylko na szczecinie A mowie ze wlasnie - bo raz powiedziales swoje zdanie i nie stresuj wiecej chlopaka - chyba zrozumial, nie musisz 5 razy powtarzac A to ze ty wybudowales juz jeden dom to swiadczy tylko o tym ze masz wiecej troszke doswiadczenia od pervJ ale moze PervJ jest od ciebie bardziej obrotny - skad wiesz ze nie - i budowa mu pojdzie duzo sprawniej niz tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fromel 23.07.2004 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Niestety, nie wybudowałem jeszcze domu, natomiast z racji wykonywanego zawodu mam stały kontakt z budownictwem i firmami budowlanymi, elektrycznymi, geodetami, kierownikami budów, inspektorami nadzoru, urzędami, nadzorem budowlanym itd. Skąd pomysł że wybudowałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 23.07.2004 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 To pewnie była odpowiedź skierowana do mnie, ale Agnieszka1 zacytowała nie tego, kogo trzeba... Nie będę z Tobą droga Agnieszko dywagował, bo nie mam czasu, ani ochoty, a i ten wątek nie temu ma służyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fromel 23.07.2004 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Uff.... Bo juz się zaczynałem bać że coś przeoczyłem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawelkotoniak 25.07.2004 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 ok 23000 stan surowy otwarty robocizna ale muszę widzieć konstrukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.08.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 Witam Pania bardzo serdecznie !!!!!! Reprezentuje firme dekarska Ad-dach!Jesli potrzebuje Pana wykonawcy swojego przyszłego dachu z przyjemnościa polecam swoja firme!!!! Z poważaniem Adam Miłoszewki606 934 928http://www.ad-dach.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bozena11 08.08.2004 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 TYLKO NIE ZATRUDNIAJ FIRMY "DAR-BUD" Z ORONSKA, DOBRA RADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MIALAM Z TA FIRMA DO CZYNIENIABOZENA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts