Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

buduje dom potrzebna ekipa od zaraz !!!

Recommended Posts

Buduje dom , tzn mam uzgodnienia juz w trakcie załatwiania i potrzebuje sprytną odpowiedzialną ekipę która sprawnie i szybko mi wybuduje dom , projekt jest wziety z muratora http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=82

żeby bylo tanio no i musimy pokmbinować coś z materialami :p ( moze bez Vatu moze z drugiej reki moze od Pana "Stefana" itd ) no ogólnie tanio i dobrze . Budowa bedzie we Wrocławiu . piszcie na maila . Konieczne wiarygodne referencje które zostaną skrupulatnie sprawdzone .

mój e-mai [email protected]

Pozdrawiam

I tu sie mylisz , jest sporo ludzi którzy czerpią malymi łyżkami a nie chochlą , chyba lepiej miec zajecie na pół roku niz na miesiąc i wylecieć na kopach , zresztą interesują mnie konkretne oferty a nie polemika .

I tu sie mylisz , jest sporo ludzi którzy czerpią malymi łyżkami a nie chochlą , chyba lepiej miec zajecie na pół roku niz na miesiąc i wylecieć na kopach , zresztą interesują mnie konkretne oferty a nie polemika .

Ja już zbudowałem dom i wiem, o czym piszę.

Zrozumiesz jak sam zbudujesz.

Życzę powodzenia!

Jeszcze raz powtarzam ze ufam szczerze w twoje dobre intencje lecz zamiast tworzyć historie dziejów i przekomarzać sie kto ile domów wybudowal i jaki ma bagaż do świadczeń , prosze o polecenie ekipy , no chyba po to jest ten topik.

Jeszcze raz powtarzam ze ufam szczerze w twoje dobre intencje lecz zamiast tworzyć historie dziejów i przekomarzać sie kto ile domów wybudowal i jaki ma bagaż do świadczeń , prosze o polecenie ekipy , no chyba po to jest ten topik.

Wlasnie :D

No to jak "Właśnie", to dlaczego nie polecasz żadnej ekipy :-?

Agnieszka1 napisał:

PervJ napisał:

Wlasnie

No to jak "Właśnie", to dlaczego nie polecasz żadnej ekipy

A ktoś widział krasnoludki, żeby jeszcze były UFO-ludkami ?

No to jak "Właśnie", to dlaczego nie polecasz żadnej ekipy

A ktoś widział krasnoludki, żeby jeszcze były UFO-ludkami ?

A dlatego ze budowa we Wroclawiu - firma moja dziala tylko na szczecinie :D

A mowie ze wlasnie - bo raz powiedziales swoje zdanie i nie stresuj wiecej chlopaka - chyba zrozumial, nie musisz 5 razy powtarzac :wink:

A to ze ty wybudowales juz jeden dom to swiadczy tylko o tym ze masz wiecej troszke doswiadczenia od pervJ ale moze PervJ jest od ciebie bardziej obrotny - skad wiesz ze nie - i budowa mu pojdzie duzo sprawniej niz tobie :D

• 2 weeks później...