kozubek1 28.02.2016 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Mam prośbę dotyczącą płytek ściennych z firmy Drewbet chciałbym położyć je na zewnątrz domu na jednej ze ścian wysokość ok 220 cm długość 10 m odliczając 3 szt drzwi jednak nie wiem jak na żywo wyglądałaby taka ściana mało jest zdjęć pokazujących jakikolwiek kolor tych płytek.Dostępne są tylko te zawarte w katalogu .Czy ktoś ma może położone płytki z tej firmy i zamieści kilka zdjęć ,jak się sprawują ,czy warto się nimi zainteresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozubek1 13.03.2016 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Szukam konkretnie zdjęć z płytką kolor Gibraltar wykonanych przez kogoś kto ma je ułożone na ścianie.Na internecie jest kilka zdjęć jednak są to zdjęcia z programów graficznych a nie wykonanych na żywo.Jeżeli ktoś posiada takie zdjęcia prosiłbym o ich udostępnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 26.03.2016 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 L: jeśli by nasz kolega chciał beton architektoniczny to by się o niego pytał, pyta o płytki, możliwe że łatwiej je zamocować do ściany. Kozubek: mała uwaga: wiele firm robi plytki elewacyjne nie tylko Drewbet, zaś nazewnictwo kolorów jest mocno indywidualne. Moja rada: znajdź jakiegoś producenta nie Drewbet, który podobny wzór ma u siebie (niuansów w stylu prostokąt bardziej lub mniej mnie zauważysz) i czy nie ma gdzieś zdjęć jak to wygląda. Spytaj także o przedstawiciela gdzieś w pobliżu Ciebie, może będzie je miał "na żywo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozubek1 30.03.2016 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Dzięki za zainteresowanie tematem.Jeżeli kogoś interesuje ten temat to na forum BudujemyDom w zakładce wykańczanie wrzucilem zdjęcia z płytką ciemnego koloru .Chciałem wrzucić je na forum Muratora lecz są za duże i nie wiem jak je zmniejszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts