ImmortalLord 29.02.2016 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Witam serdecznie przymierzam się do docieplenie mojego domu. Dom nie jest nowy stara kwadratowa amerykanka z pustaków. Zastanawiam się nad wyborem styropianu klejów i tynków.Sam poskładałem sobie coś takiego : Styropian z TermoOrganika grafitowy 15 cm Teraz tak kleje do styropianu siatki to z firmy Dryvit. Tylko jakby mi ktoś z doświadczeniem powiedział bo aktualnie mam taki baranek cementowy cze te kleje się nadają do tego baranka i tego styropianu grafitowego i czy są warte swojej ceny. I chyba najważniejsza sprawa tynk Sylikonowy też firmy Dryvit Bardzo proszę o opinie ludzi którzy mieli kontakt z ta firmą o pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 29.02.2016 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 masz na mailu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ImmortalLord 29.02.2016 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Na maila nic nie dostałem tylko kosztorys waszej firmy bo wcześniej dzwoniłem. Jak by można było to wypowiedz się tutaj bo może to więcej ludzi zainteresować bo jak wiadomo firma jest dosyć znana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts