majuulla 29.02.2016 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Od kilku dni zapoznaję się z tym tematem i już mam mętlik w głowie. Potrzebuje drewnianą podłogę do mieszkania bez ogrzewania podłogowego.Początkowo sprzedawcy w salonach przekonali mnie do desek warstwowych. Jednak im dłużej czytam opinie i fora, tym mam więcej wątpliwości i nie wiem, czy nie lepsza będzie lita. Czy naprawdę w nowym mieszkaniu w nowym bloku deski lite będą się rozchodzić czy rozsychać?Zależy mi na opinii użytkowników. Czy macie doświadczenia z podłogami następujących producentów? - Jawor Parkiet- Mad- Monaco Design- Łąccy- Walczak- Abaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trais 23.07.2017 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Od kilku dni zapoznaję się z tym tematem i już mam mętlik w głowie. Potrzebuje drewnianą podłogę do mieszkania bez ogrzewania podłogowego. Początkowo sprzedawcy w salonach przekonali mnie do desek warstwowych. Jednak im dłużej czytam opinie i fora, tym mam więcej wątpliwości i nie wiem, czy nie lepsza będzie lita. Czy naprawdę w nowym mieszkaniu w nowym bloku deski lite będą się rozchodzić czy rozsychać? Zależy mi na opinii użytkowników. Czy macie doświadczenia z podłogami następujących producentów? - Jawor Parkiet - Mad - Monaco Design - Łąccy - Walczak - Abaro Co wybrałaś??? Stoję przed takim samym wyborem;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19TOMEK65 06.10.2017 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 Na ogrzewanie podłogowe tylko podłogi warstwowe ( lite tylko z małych klepek )Jawor, Walczak to dobrzy producenci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts