cyranka 29.02.2016 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Mam pytania odnośnie domu kanadyjskiego. Mam na oku wynajęcie takiego domu pod działalność edukacyjną. Czy fakt, że nie jest to dom murowany, przekresla jego użyteczność w tym celu. Pytam sie tutaj głównie w kontekście przepisów ppoż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DziadekT 01.03.2016 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Znam przedszkole, działające od kilku lat, które mieści się w kanadyjczyku. Ale być może wymagało to szczególnych zabiegów, nie znam sprawy z pierwszej ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 01.03.2016 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Jeżeli będzie parterowy to przejdzie.Konstrukcja nasączana preparatami ogniochronnymi Izolacja niepalna itd W przypadku piętrowego wąskim gardłem mogą być schody... drewniane... a powinny być niepalne stalowe albo betonowe .Wiem to ponieważ mój budynek był oceniany przez uprawnionego strażaka jako potencjalny żłobek i przedszkole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts