Eveline 05.08.2016 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 a ja się pytam gdzie w tej garderobie są kiecki???? Same męskie koszule i marynarki. Nie uwierzę, że Twój facet ma więcej ciuchów od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 05.08.2016 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 tak serio, to fajnie to wszystko wygląda. Ja też każdą pierdołe do domu muszę dobrac idealnie, więc w kwestii szczotki, wcale się nie dziwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 05.08.2016 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Ja w sumie nie mam kiecek, może 4 szt. Parę spódnic, ale on są złożone na półce. Niestety, ale muszę Cię zdziwić ja nie mam dużo ciuchów. Jest jeszcze parę drążków wolnych. Mam jeszcze chyba z 10 wieszaków nie powieszonych. Aa... jeśli chodzi o buty to na przykład mój mąż ma dużo więcej niż ja. Taka dziwna z nas para a ja się pytam gdzie w tej garderobie są kiecki???? Same męskie koszule i marynarki. Nie uwierzę, że Twój facet ma więcej ciuchów od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 05.08.2016 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Ja w sumie nie mam kiecek, może 4 szt. Parę spódnic, ale on są złożone na półce. Niestety, ale muszę Cię zdziwić ja nie mam dużo ciuchów. Jest jeszcze parę drążków wolnych. Mam jeszcze chyba z 10 wieszaków nie powieszonych. Aa... jeśli chodzi o buty to na przykład mój mąż ma dużo więcej niż ja. Taka dziwna z nas para To mąż pewnie szczęśliwy U nas to moje ciuchy i buty (a zwłaszcza buty) zdecydowanie górują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evievi 06.08.2016 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Miss Piggy, ależ mnie wzruszyły Twoje zdjęcia Przypomniałam sobie jak z rodzicami przeprowadzałam się do nowego domu Co do męża to faktycznie jest szałowo/stylowo Niech dominuje w garderobie, a Twój niech pozostanie cały dom w wystroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 06.08.2016 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Pięknie jest! Garderoba jak z katalogu Gratuluję przeprowadzki i nowych słupów, miejsce kabli jest w ziemi! Szczotka do wc to bardzo ważny element wystroju, w pełni zrozumiałe i dobrze spędzone 30 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 15.08.2016 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Z ciekawościa i przyjemnością przeczytałam wszystko Głównie dlatego, że jesteśmy mniej więcej w takim momencie, w jakim Wy byliście na początku tego tematu (no, nawet nieco wcześniej), więc dało mi to obraz, ile jeszcze przed nami... My pewnie też się wprowadzimy jak najszybciej się da. Jestem też bardzo ciekawa Twojej kuchni, bo właśnie zamawiam naszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agniecha_a 16.08.2016 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Właśnie przeczytałam cały wątek. Bardzo podoba mi się styl w jakim masz urządzony dom. Piękne kafelki w łazienkach, a schody są po prostu bombowe. A widok z okien powala - wcale się nie dziwię Twojemu mężowi, że kazał kable wkopać w ziemię Trzymam kciuki za kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 16.08.2016 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) Cieszę się, że mam coraz większą grupę czytającą . Prace postępują tak, że aż nawet mi się na forum nie chce wchodzić. Jutro mają być montowane meble do kuchni :wiggle::wiggle:, przyjechał dzisiaj stolarz na ostatnie mierzenie blatu i okazało się, że gniazdka są w złych miejscach. Należy je przesunąć dosłownie o 10 cm i znowu szukanie kogoś do takiej "gównianej" roboty. Udało się coś skombinować, jutro jeszcze będą poprawki i powinno być oki. A z bieżących spraw to zamontowano mi lampki w łazience. Halogen czy led (nie rozróżnia tego) nad prysznic czyli taki wodoszczelny 190 zł. Uwaga nie da się wymienić żarówki, trzeba całą lampkę kupić nową. Mamy też leda pod wanną. Bardzo cieszy męża i syna. No i mam lampki do pokoi dziecięcych. Oryginalne i stosunkowo tanie bo jedyne 99 zł./szt. - dostępne Leroy Merlin. Edytowane 22 Sierpnia 2016 przez miss_piggy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izuk 17.08.2016 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Miss_piggy nie wyświetlają się Twoje zdjęcia. Tutaj i na głównym wątku kasjopei to z ostatniego posta też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 17.08.2016 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 A ja widzę te zdjęcia. Miss_piggy nie wyświetlają się Twoje zdjęcia. Tutaj i na głównym wątku kasjopei to z ostatniego posta też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 17.08.2016 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Nie wiem co zrobić, bo zdjęcia są widoczne z poziomu komputera a z poziomu telefonu już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ika86 18.08.2016 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Miss, w galerii się wyświetlają wszystkie zdjęcia, a u Ciebie w dzienniku aktualnie jedno, lampki bardzo oryginalne:) Twoja kuchnia Miss jest chyba jedną z najbardziej oczekiwanych na forum:) , trzymam kciuki na szybki montaż. Chciałam zapytać jeszcze o te składane drzwi do garderoby, dogadałaś się ze stolarzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 22.08.2016 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) No i doczekałam się kuchni. Jak widać nie zamontowaliśmy jeszcze kranu, okapu, rolet, ale najważniejsze jej elementy już są. Dla porównania dorzucam wizualizację kuchni jaką zrobiłyśmy w trakcie budowy domu pewnie z rok temu. Prawie w ogóle nie zmieniłyśmy koncepcji Fronty firmy Drewpol Osina, model Londyn. Oryginalne są z uchwytem wbudowanym, ale jest on tak płytki, że osobom o grubszych palcach ciężko byłoby z nich korzystać, dlatego zamówiliśmy fronty bez pochwytu i zamontowaliśmy własny. Blat to Kronopol model Wezuwiusz. Edytowane 22 Sierpnia 2016 przez miss_piggy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ika86 22.08.2016 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Miss kuchnia wyszła ślicznie, duża ustawna, najbardziej podoba mi się blat, mogłabyś zdradzić czy ma powierzchnię zupełnie płaską czy jest chropowaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 22.08.2016 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Chropowaty i miły w dotyku. Trochę jakbyś dotykała jakiś materiał. Miss kuchnia wyszła ślicznie, duża ustawna, najbardziej podoba mi się blat, mogłabyś zdradzić czy ma powierzchnię zupełnie płaską czy jest chropowaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 22.08.2016 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Fajna kuchnia, niby klasyczna, a nowoczesna Nie masz chyba tego wejścia od strony korytarza? A szafa oddzielająca jadalnię została czy też zlikwidowałaś? Na zdjęciach nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 22.08.2016 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Nie mam drzwi do kuchni. Wydłużyłem wiatrołap na długość ściany przeciwległej w kuchni. Nie mam szafy w jadalni tylko otwartą przestrzeń. Fajna kuchnia, niby klasyczna, a nowoczesna Nie masz chyba tego wejścia od strony korytarza? A szafa oddzielająca jadalnię została czy też zlikwidowałaś? Na zdjęciach nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katie216 22.08.2016 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Nie mam drzwi do kuchni. Wydłużyłem wiatrołap na długość ściany przeciwległej w kuchni. Nie mam szafy w jadalni tylko otwartą przestrzeń. Super kuchnia Ja też zabudowałam drzwi i wyrzuciłam szafę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evievi 26.08.2016 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Nie mam drzwi do kuchni. Wydłużyłem wiatrołap na długość ściany przeciwległej w kuchni. Nie mam szafy w jadalni tylko otwartą przestrzeń. Super kuchnia! Zmiany, które wprowadziłaś wyszły chyba na dobre Każdy robi wykończenie według swoich potrzeb:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts