Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jak zrobię zdjęcie to wyślę. Jeśli chodzi o wiatrołap to jestem z niego zadowolona, ale jest mega pusty. Stoi tylko szafa szmaciana z Ikea, Chwilowy brak funduszy ...

Miss Piggy, mam do Ciebie ogromną prośbę o zdjęcia Twojej sieni. Z tego co pamiętam zdecydowałaś się na jej wydłużenie i przesuwne drzwi. Czy Twoje rozwiązanie się sprawdziło? Czy jesteś z tego zadowolona?

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 250
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
Cześć, mam prośbę, czy mogłabyś wrzucić zdjęcia domu z zewnątrz? koniecznie chcę zobaczyć dach, planuje taki dom a zapis planu mówi, że ma być minimum 35 stopni. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Wnętrza cudowne.

agakspro bardzo dziękuję za ciepłe słowa. Poniżej zdjęcia domu z zeszłego roku.

i3bk5fdYDi_KJSMB7WS96MippdxGJXSOTzigzWuf4-luCErVbARZ2UoxD1t4w6W46GtBy37yGchAxM1yjZODP9Q_-bG1lmwwgwhbw98-qOm9J0pmAE10Dft-FYk8mW0Coh3lv_zNWiCSKpkto3sGWam9qaichh3M8un3Q9HHUn8i8KmPetG7OY750ZciURMVktc982gbl_jGeSXR9PQiVEXwiA7WwLtp_3SYem8JeTs9w5FhoRYu7HXHMAGGLLO4swuDzTgUSCO3IvNyh2v3EPH3YRfqFOBbMTlMhyEl4k4ardELTvD2YHNTp4iyLrRWiR0JZtXo411nQQUJU-0DnDScZZ2hlnY4B76NXlg2qApmsJ2bIr6Q6i2QPRyTDm9Mad-HEQUXIS6k73NbpJbizn2ezgLIpIOfZJxVYVWAOw0uz6bLOplO-wIjFVM-EHIkb0ga2QLrfUWEom72QxMLOtYZwjZtDTz7F8f2gucM-_XSExY-Ji9d9YOOHuMOVvL4--A1QlOZ_a9NIpGlsTdCdzg215iKHeyC6hSFC_RiXu2j7TLVbMJyCAFxtOrnhWtJohZ2GxOV9tg5RcbE_DCbf_j7kOjKbUCpKrFkBnzpdVWbe6MmgIYU=w687-h915-no

6zzublCxAwJfWhniUhxP2iY9j-BXd8J2wLwpo38sepibSeldnTiQfxQWut6iNDthepspoARmweL15bTqyV6TvJZJm-UG36LiQpxOhiJGir_9bYAIziDShoFNHMv8O7V_2gPXwecw567TeM22Qh4ekFODulfLihIkbOSiGeh_qfCYflCaWAB5T1vCnpemzRYS8KYAYEK1O1VI-ZTztYXTgdb4himzaHYcg-YTihtq4j-iu27RTCBzn-5cu4IXPXsAFf1z8g9mPqcRQz2OTsl929te2MIkCTHYtLff6RsbHikywCc6tham__kH6LluysozQhgLVZHoUq8f6Yfku6vy83sfT-SAnqRdXQp8UCUEoX9sauMkMN_6_cw7ak_PypGO4E1r-P6QGSRA0rGl0uw4OxCQNpgHW8_CZP3RE5L6Psfw6KM7ewPUZlOhiqE7Bb3nzzjKOhJj8RJHnYDIeKwRBvINThcNlqrxx5DdmvP2XIk5zaWFRWZgtUmWObsKsjycEXXH9G3J75oLFRqCD-mmbeSGq10yj8tQp6s_eEiOSFs8ycAGDeHlw4qoDcnKdgSn2HRlWnNBDsctAmaUVJ-_7I_T5CE6FX7dOrGeCu_mRfRUwCCLVd5v=w687-h915-no

Miss Piggy, jaki masz plan na belki stropowe na piętrze?

Bo widzę, że póki co są dość "surowe".

Plan jest taki aby założyć takie opaski, aby udawały prawdziwe belki, jednak z powodu braku funduszy odłożyliśmy ten temat na później. Musimy najpierw zrobić inne bardziej konieczne rzeczy :)

Poza tym muszę jeszcze zrobić deskowanie sufitu i belki w tym dodatkowym pokoju na parterze :)

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witaj miss piggy

pierwszy raz odzywam się na forum chociaż często tu bywam i poczytuję.

Chciałam Cię zapytać o zasłony paroh ponieważ też chcę je kupić ale nie wiem czy szerokość czyli 300 cm traktować jako wysokość tak jak jest napisane na stronie sprzedawcy. Zwykle szerokość tkaniny jest szerokością zasłony . Po prostu obawiam się czy dobrze będzie się układał materiał. Możesz napisać jak Ty to zrobiłaś i czy

dobrze układa się tkanina.

Witaj miss piggy

pierwszy raz odzywam się na forum chociaż często tu bywam i poczytuję.

Chciałam Cię zapytać o zasłony paroh ponieważ też chcę je kupić ale nie wiem czy szerokość czyli 300 cm traktować jako wysokość tak jak jest napisane na stronie sprzedawcy. Zwykle szerokość tkaniny jest szerokością zasłony . Po prostu obawiam się czy dobrze będzie się układał materiał. Możesz napisać jak Ty to zrobiłaś i czy

dobrze układa się tkanina.

Tkanina jest z takiego rodzaju materiału, że nie ma znaczenia jak ja skroisz.

Hej!

Jestem poczatkujacą forumowiczką, własnie kupiliśmy z mężem projekt domu kasjopea 3 i baaardzo chcielibysmy zobaczyć go w realu! Zastanawiamy się nad wprowadzeniem wielu zmian, gł okien i drzwi balkonowych, ale nie mamy pojęcia ja to może wyglądac. Od jakiegoś czasu śledzę to forum i jestem zachwycona Waszymi aranzacjami :) Czy jest szansa zobaczyć na zywo Kasjopeę? Mieszkamy w Warszawie. Jesli ktoś w okolicy byłby chętny, uprzejmie proszę o kontakt na [email protected]

Pozdrawiam i gratuluje, to wszystko jeszcze przed nami...