miss_piggy 29.11.2016 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Jak zrobię zdjęcie to wyślę. Jeśli chodzi o wiatrołap to jestem z niego zadowolona, ale jest mega pusty. Stoi tylko szafa szmaciana z Ikea, Chwilowy brak funduszy ... Miss Piggy, mam do Ciebie ogromną prośbę o zdjęcia Twojej sieni. Z tego co pamiętam zdecydowałaś się na jej wydłużenie i przesuwne drzwi. Czy Twoje rozwiązanie się sprawdziło? Czy jesteś z tego zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 14.01.2017 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Udało się nam powiesić zasłony. Salon - materiał Paroh 1038 Sypialnia - materiał Paroh 1011 Edytowane 16 Stycznia 2017 przez miss_piggy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 14.01.2017 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 I od razu przytulniej się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 14.01.2017 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Dokładnie I od razu przytulniej się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakaspro 27.01.2017 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Cześć, mam prośbę, czy mogłabyś wrzucić zdjęcia domu z zewnątrz? koniecznie chcę zobaczyć dach, planuje taki dom a zapis planu mówi, że ma być minimum 35 stopni. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Wnętrza cudowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 31.01.2017 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Cześć, mam prośbę, czy mogłabyś wrzucić zdjęcia domu z zewnątrz? koniecznie chcę zobaczyć dach, planuje taki dom a zapis planu mówi, że ma być minimum 35 stopni. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Wnętrza cudowne. agakspro bardzo dziękuję za ciepłe słowa. Poniżej zdjęcia domu z zeszłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 31.01.2017 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Urządzamy powoli kącik biurowy. Biurko, krzesło, kwiaty, doniczki - IKEA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evievi 31.01.2017 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Miss Piggy, bardzo ładne zasłony i strefa biurowa Wszystko pięknie do siebie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzuk 04.02.2017 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2017 Miss Piggy, jaki masz plan na belki stropowe na piętrze?Bo widzę, że póki co są dość "surowe". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 07.02.2017 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Miss Piggy, jaki masz plan na belki stropowe na piętrze? Bo widzę, że póki co są dość "surowe". Plan jest taki aby założyć takie opaski, aby udawały prawdziwe belki, jednak z powodu braku funduszy odłożyliśmy ten temat na później. Musimy najpierw zrobić inne bardziej konieczne rzeczy Poza tym muszę jeszcze zrobić deskowanie sufitu i belki w tym dodatkowym pokoju na parterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 17.02.2017 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 (edytowane) Udało mi się zakupić lampę do salonu i do sypialni. Vox meble seria Rullo Taupe Edytowane 17 Lutego 2017 przez miss_piggy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaiKuba 24.02.2017 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Witam Miss_piggy! czy istnieje możliwość obejrzenia Twojego domu. I gdzie dokładnie budujesz? E-mail: [email protected] Pozdrawiam serdecznie! Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 08.03.2017 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 (edytowane) Może nie ma już takiego fun'u przy urządzaniu domu, ale za to każda nowa rzecz niezwykle cieszy. Stolik Norman - Nordic Decoration Zawisły kolejne plakaty, tym razem w naszej sypialni. Edytowane 8 Marca 2017 przez miss_piggy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska1 09.03.2017 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Witaj miss piggypierwszy raz odzywam się na forum chociaż często tu bywam i poczytuję.Chciałam Cię zapytać o zasłony paroh ponieważ też chcę je kupić ale nie wiem czy szerokość czyli 300 cm traktować jako wysokość tak jak jest napisane na stronie sprzedawcy. Zwykle szerokość tkaniny jest szerokością zasłony . Po prostu obawiam się czy dobrze będzie się układał materiał. Możesz napisać jak Ty to zrobiłaś i czy dobrze układa się tkanina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 09.03.2017 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Witaj miss piggy pierwszy raz odzywam się na forum chociaż często tu bywam i poczytuję. Chciałam Cię zapytać o zasłony paroh ponieważ też chcę je kupić ale nie wiem czy szerokość czyli 300 cm traktować jako wysokość tak jak jest napisane na stronie sprzedawcy. Zwykle szerokość tkaniny jest szerokością zasłony . Po prostu obawiam się czy dobrze będzie się układał materiał. Możesz napisać jak Ty to zrobiłaś i czy dobrze układa się tkanina. Tkanina jest z takiego rodzaju materiału, że nie ma znaczenia jak ja skroisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska1 09.03.2017 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Dzięki za błyskawiczną odpowiedź.Piękny masz domek i w ogóle na forum można znaleźć wiele inspiracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 14.03.2017 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Regał w gabinecie. Została jeszcze wolna przestrzeń na sofę rozkładaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 17.03.2017 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 o, a u mnie nie ma takiej wnęki w gabinecie na górze. U Ciebie już wszystko urządzone chyba Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 17.03.2017 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Wiem, bo ja trochę ścianki zmieniłam w gabinecie, właśnie po to by móc zmieścić tam regał i sofę. Kochana w domu mam mnóstwo rzeczy do zrobienia. Przedpokoju nie mam, stołu w jadalni, szaf itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonaJusta 25.03.2017 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Hej! Jestem poczatkujacą forumowiczką, własnie kupiliśmy z mężem projekt domu kasjopea 3 i baaardzo chcielibysmy zobaczyć go w realu! Zastanawiamy się nad wprowadzeniem wielu zmian, gł okien i drzwi balkonowych, ale nie mamy pojęcia ja to może wyglądac. Od jakiegoś czasu śledzę to forum i jestem zachwycona Waszymi aranzacjami Czy jest szansa zobaczyć na zywo Kasjopeę? Mieszkamy w Warszawie. Jesli ktoś w okolicy byłby chętny, uprzejmie proszę o kontakt na [email protected] Pozdrawiam i gratuluje, to wszystko jeszcze przed nami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts