AnikoPL 21.03.2016 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Bardzo fajne płytki. Mam podobne na podłodze w łazience My wprowadziliśmy się na budowę praktycznie. WC tylko na dole praktycznie był zrobiony w postaci możliwej do użytkowania i tak sobie powolutku wykańczamy. Też zgadzam się ze ten grzejnik może i fajnie wygląda ale praktycznie bardzo źle rozwiązanie, jednak jeśli dobrze przeczytałam to i tak planujesz zabudować go biurkiem więc już wszystko jedno co masz swoje zdanie i niech tak będzie to twój dom i ty będziesz mieszkać. Skoro masz kogoś komu ufasz i czyichś rad słuchasz to anonimowych porad z forum nie potrzebujesz Masz już jakieś projekty kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 21.03.2016 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 AnikoPL co do grzejników w pokoju to zostawmy to już bez komentarza. Po uwagach z tego forum rozmawiałam jeszcze z kilkoma osoba, które mają wiedzę w tej materii większą niż ja i każdy był zdziwiony tymi uwagi. Poza tym jak już wcześniej pisałam w którym miejscu go zawiesić jeśli nie pod oknem? Plan kuchni już jest. Czekam na wycenę. Wstępnie wybrałam fronty http://www.drewpol.pl/pl/oferta/modele-nowoczesne/londyn i chciałabym połączyć dwa kolory. Jeden dąb a drugi wybarwiony front na popiel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 21.03.2016 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 To ciekawa jestem efektów bo kafelki są naprawdę bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 21.03.2016 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Kuchnia ma być prosta bez półeczek, szufladek, różnej wielkości szafek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 21.03.2016 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 to bardzo moja też nie chce kombinowania, żadnych szafek wiszących, chociaż ja idę w minimalizm stylu boho praktycznie bez tradycyjnych drzwiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 21.03.2016 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Ja w sprawie parapetów,ta okleina to renolit na okna trzeba znaleźć producenta parapetów który okleja tym materiałem a kolor jaki kupi to chyba bez znaczenia,może coś pomoże http://www.malko-okna.pl/index.php/parapert/wewnetrzne#mdf-finsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 21.03.2016 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Bejaro bardzo dziękuję. Zgłębię jutro temat. Ja w sprawie parapetów,ta okleina to renolit na okna trzeba znaleźć producenta parapetów który okleja tym materiałem a kolor jaki kupi to chyba bez znaczenia,może coś pomoże http://www.malko-okna.pl/index.php/parapert/wewnetrzne#mdf-finsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evievi 26.03.2016 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Miss Piggy, wczoraj pokazałam mężowi Twoje łazienki. Wyobraź sobie, że siedział przy zdjęciach z 10 minut i rozmyślał i mówił same pochlebstwa Już nie możemy się doczekać Twojej kuchni. Pozdrawiamy i zazdrościmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 28.03.2016 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Bardzo mnie to cieszy, szczególnie dlatego, że mężczyzna tak zachwala. Obecnie mamy chwilowy przestój, jak tylko się "ogarniemy" to idziemy dalej z pracami. Miss Piggy, wczoraj pokazałam mężowi Twoje łazienki. Wyobraź sobie, że siedział przy zdjęciach z 10 minut i rozmyślał i mówił same pochlebstwa Już nie możemy się doczekać Twojej kuchni. Pozdrawiamy i zazdrościmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 16.04.2016 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Prace nabrały tempa. Lekkiego bo lekkiego ale jednak. Zamontowano nam solary ,bardzo mnie to cieszy bo wcześniej montażyści mieli problem. Zbyt mokro i dość wysoki dach odstraszył ich. Jednak wczoraj pogoda nam sprzyjała i wszystko się udało. Może nie jest to za piękny widok ale raczej nie planuję siedzieć w ogrodzie i patrzeć na dach. Kierunek do zachwycania się widokiem ma być dokładnie w przeciwną stronę na pogórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 16.04.2016 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) Piąteczek był dla nas bardzo łaskawy nie tylko jeśli chodzi o pogodę, ale również o dostawy materiałów. Przyjechały deski na podłogę. Ma być taki efekt Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez miss_piggy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 16.04.2016 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 No i co my tutaj jeszcze w piątek zrobiliśmy? A no fragment ścianki do montażu telewizora. Ścianka, która nie została uwzględniona w projekcie budowlanym a wymyślona przez moją projektantkę. Może wygląda to póki co mało atrakcyjnie ale jestem przekonana, że będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katie216 18.04.2016 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Piąteczek był dla nas bardzo łaskawy nie tylko jeśli chodzi o pogodę, ale również o dostawy materiałów. Przyjechały deski na podłogę. Ma być taki efekt [ATTACH=CONFIG]353020[/ATTACH] Bardzo ładny kolor Czemu zdecydowałaś się na ciemne deski? W poprzednich postach pokazywałaś jasne i beżowe kafelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 19.04.2016 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Może dla przeciwwagi by nie było zbyt monotonnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 19.04.2016 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 To jest dąb bielony szczotkowany taki lekko podwędzany aby nie był biały, biały Właśnie tak jak napisała AnikoPL, aby się wszystko nie zlało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata-W 22.04.2016 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Witam serdecznie, Właśnie przymierzamy się z mężem do zakupu projektu Kasjopea. Chciałabym się dowiedzieć czy te kwoty w opisach projektów zgadzają się z rzeczywistością? Jakie koszty ponieśli Państwo, aby dom był w stanie surowym zamkniętym? Będę wdzięczna za odpowiedź, ponieważ zastanawiamy się ile kredytu będzie nam potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ika86 25.04.2016 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Witaj miss_piggy:) chciałam się przywitać, mam nadzieję że już niedługo dołączę do grona budujących Kasjo:) póki co ciągle walczymy z WZ. Twój domek zapowiada się świetnie! strasznie jestem ciekawa Twojej kuchni, bardzo fajne rozwiązanie połączenia salonu z dodatkowym pokojem. Ja myślałam o poszerzeniu kuchni i umieszczeniu w niej wyspy, ale zobaczymy:) mam pytanko odnośnie tego małego pokoiku/gabinetu na górze, też chciałabym go powiększyć kosztem garderoby, i zrobić po prostu szafę wnękową, jak to rozwiązałaś u siebie? i czy dużo powiększył się ten pokoik? pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 25.04.2016 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Czas coś zmalować... Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez miss_piggy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 25.04.2016 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Bardzo się cieszę, że Ci się podoba. Ja nie rezygnowałam z garderoby. Przesunęłam lekko ściankę w pokoju obok i nie robiłam ściany pod skosem tylko zrobiłam normalnie prostą. Witaj miss_piggy:) chciałam się przywitać, mam nadzieję że już niedługo dołączę do grona budujących Kasjo:) póki co ciągle walczymy z WZ. Twój domek zapowiada się świetnie! strasznie jestem ciekawa Twojej kuchni, bardzo fajne rozwiązanie połączenia salonu z dodatkowym pokojem. Ja myślałam o poszerzeniu kuchni i umieszczeniu w niej wyspy, ale zobaczymy:) mam pytanko odnośnie tego małego pokoiku/gabinetu na górze, też chciałabym go powiększyć kosztem garderoby, i zrobić po prostu szafę wnękową, jak to rozwiązałaś u siebie? i czy dużo powiększył się ten pokoik? pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 25.04.2016 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Mamy fragment kuchni. Wielkie płytki Leonardo Waterfront 90G - Płytka Gresowa 90x90 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts