Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 250
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja w sumie nie mam kiecek, może 4 szt. Parę spódnic, ale on są złożone na półce. Niestety, ale muszę Cię zdziwić ja nie mam dużo ciuchów. Jest jeszcze parę drążków wolnych. Mam jeszcze chyba z 10 wieszaków nie powieszonych. Aa... jeśli chodzi o buty to na przykład mój mąż ma dużo więcej niż ja. Taka dziwna z nas para :)

a ja się pytam gdzie w tej garderobie są kiecki???? Same męskie koszule i marynarki. Nie uwierzę, że Twój facet ma więcej ciuchów od Ciebie ;)

Ja w sumie nie mam kiecek, może 4 szt. Parę spódnic, ale on są złożone na półce. Niestety, ale muszę Cię zdziwić ja nie mam dużo ciuchów. Jest jeszcze parę drążków wolnych. Mam jeszcze chyba z 10 wieszaków nie powieszonych. Aa... jeśli chodzi o buty to na przykład mój mąż ma dużo więcej niż ja. Taka dziwna z nas para :)

To mąż pewnie szczęśliwy :)

U nas to moje ciuchy i buty (a zwłaszcza buty) zdecydowanie górują :)

• 2 weeks później...
Z ciekawościa i przyjemnością przeczytałam wszystko :) Głównie dlatego, że jesteśmy mniej więcej w takim momencie, w jakim Wy byliście na początku tego tematu (no, nawet nieco wcześniej), więc dało mi to obraz, ile jeszcze przed nami... My pewnie też się wprowadzimy jak najszybciej się da. Jestem też bardzo ciekawa Twojej kuchni, bo właśnie zamawiam naszą.

Cieszę się, że mam coraz większą grupę czytającą :wiggle:. Prace postępują tak, że aż nawet mi się na forum nie chce wchodzić. Jutro mają być montowane meble do kuchni :wiggle::wiggle::wiggle::wiggle:, przyjechał dzisiaj stolarz na ostatnie mierzenie blatu i okazało się, że gniazdka są w złych miejscach. Należy je przesunąć dosłownie o 10 cm i znowu szukanie kogoś do takiej "gównianej" roboty. Udało się coś skombinować, jutro jeszcze będą poprawki i powinno być oki.

A z bieżących spraw to zamontowano mi lampki w łazience. Halogen czy led (nie rozróżnia tego) nad prysznic czyli taki wodoszczelny 190 zł. :jawdrop: Uwaga nie da się wymienić żarówki, trzeba całą lampkę kupić nową. Mamy też leda pod wanną. Bardzo cieszy męża i syna.

No i mam lampki do pokoi dziecięcych. Oryginalne i stosunkowo tanie bo jedyne 99 zł./szt. - dostępne Leroy Merlin.

7lOLMAGlCeJfjtJAI8aNjAjuUREPG6dSlrNssedh7c4wx2yzWqib-b7bfkKNVLXHTmWX7tVlGNFzIA=w2880-h1620-no

7ms0jmgA2aL6Aa2PH2Nx2jOTNGhzvB0ymq5PeiAbCw9j-DOOx5gS-jRpC6dyEh6Zf8fJ36XwsnxjMw=w2880-h1620-no

Z0fAjEEbCkHXpgpAexhV8eNqCfh8Wfm1IfMzFIP3GhaeJkfAa8_VNC-sqYSVSWnjb-BjCILl3H4xSQ=w2880-h1620-no

8tauCbYRyl1RHXDwCqQUl37xglIT8iHRqHYNwzuLWLJzDuTlNMJyxG1u841tTP9pIUUZ7NBQ_J1cjw=w2880-h1620-no

YKY4w9d71pPU5mjVZ8MIFz958-MNwCnF1w0kQGA5lvOJjlEfVUBbi8XupfR3lIhd5_m1frfUMfbbYQ=w2880-h1620-no

_Bz1t3FZj5A65GkGeBYDPS9uIcX4tvXHeh5Qg-QSwyioROGIqiRhI6ygIVD-SRnTiJyyLHvrQoc43A=w2880-h1620-no

-O0CmO22TTNqQyDnzi0KDTAGHjUSkks-6Y-M35bexEocwSpmNymWOv1q47KsN7Qi-XMqgfRb2yMmyg=w2880-h1620-no

Edytowane przez miss_piggy

Miss, w galerii się wyświetlają wszystkie zdjęcia, a u Ciebie w dzienniku aktualnie jedno, lampki bardzo oryginalne:) Twoja kuchnia Miss jest chyba jedną z najbardziej oczekiwanych na forum:) , trzymam kciuki na szybki montaż. Chciałam zapytać jeszcze o te składane drzwi do garderoby, dogadałaś się ze stolarzem?

No i doczekałam się kuchni. Jak widać nie zamontowaliśmy jeszcze kranu, okapu, rolet, ale najważniejsze jej elementy już są. Dla porównania dorzucam wizualizację kuchni jaką zrobiłyśmy w trakcie budowy domu pewnie z rok temu. Prawie w ogóle nie zmieniłyśmy koncepcji :)

Fronty firmy Drewpol Osina, model Londyn. Oryginalne są z uchwytem wbudowanym, ale jest on tak płytki, że osobom o grubszych palcach ciężko byłoby z nich korzystać, dlatego zamówiliśmy fronty bez pochwytu i zamontowaliśmy własny.

Blat to Kronopol model Wezuwiusz.

OnGcSFqmaB3h0K_4lEJlTgygWPbvHrGN_Tg12_mFV2e7kmUi1OzlwF7kgLfiyzShDH1Wy_xFtaZClg=w2880-h1620-no

Mcts3Ug4ivkTjrcJVTUE2UKdoCsDqB6X9DXa7Q4hbAY1uqQDl2m-RsXFZ1SQZXOYoTI7oTSkWlqLkA=w2880-h1620-no

spweX2Uqz5n3EbZqxQJfIyX3Ypo-mKRv8i79OYyg4SihvNzua5G62d9_3B4x6oofPHDNmVSfVWGwOA=w2880-h1620-no

1gt_S3gux8SPRCr46Bkt8F_zL2W8RWw9Sy3aNuD7zEoOAFJLQWnqxhd3aPiZGNuEXt4j_O3fUGGnew=w2880-h1620-no

eq3vqB5HK_8hFXp6zYGUicPvxqjWPpPBbLgroemCpzQ7Zs4DkTw-l-H3qGsoDrIN8Jcvy4YOkcZtKA=w2880-h1620-no

lyYOoYtWvJ8boEFdZkdKCwMcui5PlrE9kGuFzFWv0idYjRDpGk_1w_NtAP81HyMYi8jAEb4k8QZiww=w2880-h1620-no

jh9T_wQOW1vYbRfjzvusnwpF-3IbTRng6vPohCIajrOySIIhZ81W0LuYtLxYHyKwhIAnuyM2k2qNPQ=w2880-h1620-no

Edytowane przez miss_piggy

Nie mam drzwi do kuchni. Wydłużyłem wiatrołap na długość ściany przeciwległej w kuchni. Nie mam szafy w jadalni tylko otwartą przestrzeń.
Fajna kuchnia, niby klasyczna, a nowoczesna :) Nie masz chyba tego wejścia od strony korytarza? A szafa oddzielająca jadalnię została czy też zlikwidowałaś? Na zdjęciach nie widzę.