rogas2000 29.02.2016 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Jestem na etapie remontu mojego domu i nadszedł czas na elewację. Zaplanowane mam na niej bonie, które będą się znajdować pomiędzy oknami. Będą po cztery przy wysokości okien równej 150cm, więc niezbyt często. Zastanawiam się więc, czy zastosować listwy 3 czy 5 cm. Niestety nie mogę znaleźć w internecie żadnych zdjęć porównawczych lub chociaż elewacji z podaną szerokością boni. Czy posiada ktoś z Was bonie/miał podobny dylemat i jest w stanie wstawić zdjęcie z gotowym efektem z daleka i podać szerokość wybranych boni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 01.03.2016 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Węższe ładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts