oberzyswiat 01.03.2016 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Drodzy Forumowicze, czym może być spowodowany fakt, że po wyłączeniu prądu przez operatora, a następnie ponownym jego włączeniu samoczynnie włącza mi się funkcja demo w wieży audio oraz podświetlenie led półki w komodzie? Czy można temu zapobiec w inny sposób niż poprzez odłączanie wtyczki z gniazda po każdorazowym użyciu? Nadmienię, że cała instalacja elektryczna jest nowa. Z góry dziękuję za sugestie i pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzcel 03.03.2016 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Funkcja demo w wieży to nie problem instalacji tylko wieże tego typu co kupiłeś tak mają. Fascynuje mnie ta półka w komodzie, można coś więcej się o tym dowiedzieć. Jak zasilana, czym włączana itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 03.03.2016 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Funkcja demo w wieży to nie problem instalacji tylko wieże tego typu co kupiłeś tak mają. Fascynuje mnie ta półka w komodzie, można coś więcej się o tym dowiedzieć. Jak zasilana, czym włączana itd... podejrzewam że jest włączana jakimś sterownikiem który po braku zasilania sie resetuje, jak demo w wiezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oberzyswiat 04.03.2016 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Dziękuję za odpowiedzi. Jeśli chodzi o podświetlenie półki to jest ono podpięte do zasilacza podobnego do tego: http://www.brw.com.pl/katalog-produktow/produkt/11731,zasilacz-do-oswietlenia-led-flame.html W zasadzie migające demo w wieży jest mniej "uciążliwe" niż zastanie palącego się światła w komodzie np. po kilkudniowej nieobecności:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts