nikonel 01.03.2016 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Witam. Mam prośbę o informacje. Mam płot drewniany i aby zabezpieczyć deski od góry chciałem zamontować do nich profile UD100 do rigipsów, tworząc swoisty daszek. Profil chcę pomalować od zewnątrz farbą do ocynku. Czy waszym zdaniem szybko profile zaczną rdzewieć, czy ktoś miał z tym doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 01.03.2016 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Jak dasz ocynkowane, to rdzewieć nie zaczną, ale mam bardzo poważne wątpliwości, czy to będzie ładne. NIe lepiej zabezpieczyć deski po prostu je impregnując i dodatkowo malując czymś dobrym? Nawet jeśli będziesz musiał to co kilka lat ponawiać, to ta osłona z profila też przecież wieczna nie będzie, a wygląd... jezusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts