cezars 01.03.2016 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Witam Ma ktoś może pomysł w jaki sposób zagospodarować pokój 8m2 (2,15 szerokości i 3,7 długości na 2,8 wysokości) aby znalazło się w nim miejsce do spania, umycia się, przygotowania posiłku i schowania swoich ubrań? Pomieszczenie to posiada osobne wejście i chciałbym je przeznaczyć pod wynajem osobie uczącej się lub pracującej. W pomieszczeniu tym jest pion kanalizacyjny i zimna woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 01.03.2016 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 01.03.2016 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 To nie jest realne...:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezars 01.03.2016 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Powiem szczerze, że jest. Znajomy ma coś podobnego u siebie zrobionego z tym, że ma inaczej usytuowane pion kanalizacyjny i wodny i ma lepszą możliwość ustawienia wszystkiego. Osobiście on wynajmuje to jakiemuś obcokrajowcowi co na budowie pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 01.03.2016 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 I w tym problem, że to nie są warunki na normalne życie. Pełno takich "smaczków" można wynaleźć na "Ch******e mieszkania do wynajęcia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 01.03.2016 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Jestem ciekawa na ile pomysł jest realny. Luksusów się nie spodziewam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 01.03.2016 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Nawet za darmo bym nie chciała w takiej norze mieszkać,nawet wstydziłabym się dać ogłoszenie. Rozumiem chęć zarobku ale to już jest przekroczenie wszelkich granic przyzwoitości,pokój 8m jak najbardziej na sypialnię i nic poza tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.03.2016 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Mam sypialnię o 30 cm szerszą - nie wyobrażam sobie życia na takim metrażu Chyba, że chcesz tam wstawić łóżkowannę, sedes w charakterze krzesła itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 01.03.2016 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 O tym samym myślałam kinka. Aż mnie pokusiło sprawdzenie jak w takim metrażu można poupychać wszystko. Też bym nie chciała gotować siedząc na kibelku. Przypomina mi się to z moją pracą dyplomową i projektami "mieszkań" w kontenerach ze statków. Stanęło na tym, że zamiast mieszkania (w jednym kontenerze) robiłam pojedyncze działy sklepów odzieżowych, obuwniczych, księgarni itd. Bo na takim metrażu NIE DA się żyć w cywilizowanych warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts