MMAciek 02.03.2016 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Dzień dobry. Chciałbym się dopytać, czy Drewnochron ® Impregnat Extra koloru Palisander nadaje się do malowania pistoletem marki Black and Decker model BDPS400? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konar22 03.03.2016 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Dzień dobry. Chciałbym się dopytać, czy Drewnochron ® Impregnat Extra koloru Palisander nadaje się do malowania pistoletem marki Black and Decker model BDPS400? Jak najbardziej się nadaje. Gdyby był to zwykły pistolet lakierniczy pod kompresor, no to trochę trzeba by rozcieńczyć drewnochron, ale w takim przypadku wystarczy dobrze wymieszać i działać. Trzeba tylko uważać, bo przy rozpoczęciu i przy kończeniu pryska nieraz większą ilością farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaris 29.03.2016 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Ja korzystam z Vidaronu i jestem zadowolony. Polecam zwrócić uwagę na przeznaczenie drewna oraz okoliczności w jakich się znajduje. Są różne impregnaty, skierowane do drewna o odmiennym zastosowaniu. Zwracam również uwagę na fakt, że my to drewno malujemy, a więc wykorzystujemy najmniej wydajną możliwość impregnacji, więc moja porada odnośnie prawidłowego doboru powinna być brana jeszcze bardziej pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 29.03.2016 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 no to dowiemy się czy nie jak to dobrać ? w moim wypadku to już po ptokach bo nie wiedziałem czym to psikałem kuprafungiem czy dobry czy zły tego nie wiem , stara więzba a teraz już pod wełną i nic już nie zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts