brikomix 02.03.2016 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Witam serdecznie mam problem z inwestorem jestem firma z Poznania i od tyg wykonuje remont w Kołobrzegu mieszkania pyt odnosnie dowozu oraz wnoszenia materialow np plytki kleje cegly itp pani inwestor caly material zakupuje w Poznaniu i laduje mi wszystko do auta po za tym każę mi wszystko wnosic na czwarte pietro oczywiście wszystko za free w ubieglym tyg pani kazala burzyć sciany skuwac glazure i znosic w workach kolo smietnika bo kontener za drogi lub też wymyslila ze mam zabrac caly gruz do Poznania chodzi mi o to czy moim obowiazkiem jest wnoszenie oraz worzenie materialu dodam ze nic o tym w umowie nie ma i zawsze inwestor dostarczal nam materiały pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekFTW 02.03.2016 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Nie ustalacie przed umową takich rzeczy, to bierz sobie to do Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 02.03.2016 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 gdyby w umowie bylo: wykonawca zobowiazuje sie na swoj koszt dostarczyc, wniesc i rozladowac towar wykonawca zobowiazuje sie na swoj koszt usunac gruz i odpady to cena na szukajfachofca.pl nie bylaby 10zl tylko 35zl i juz by nie zadzwonila klientka Mówisz, że trzeba towar wozic powyżej 300km swoim samochodem? http://www.obrazki.jeja.pl/51783,tak-mi-przykro.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts