Verso79 02.03.2016 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Witam Posiadam działkę z warunkami zabudowy, WZ zostały przypisane na mnie, dotyczą domu z poddaszem użytkowym. I tu moje pytanie, czy to poddasze użytkowe to tzw max ilość kondygnacji czyli przymus, czy mogę wybudować dom parterowy? Czy aby wybudować dom parterowy muszę wystąpić o przyznanie nowych WZ na dom parterowy? Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelaaaaa 22.03.2016 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Witam, najlepiej jest przejść do Gminy i zapytać , ale wydaje mi się że nie ma potrzeby zmiany WZ. My jak składaliśmy dokumenty o wydanie WZ. to Sekretarz kazał nam wpisać trochę większe wymiary, w razie gdyby coś nam się zmieniło. Chodzi o to, że projekt nie może przekroczyć granic wyznaczonych przez warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts