gall86 02.03.2016 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Witam,Mam wiązary i w projekcie przewidziany strych. zastanawiam sie jak wykonac podloge na tych wiazarach. ktos moze cos doradzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 02.03.2016 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Ja nabiłem na pas dolny zaimpregnowane deski szalunkowe. Na to 5cm styropian podłogowy, na to podłoga z płyt OSB 15mm na pióro-wpust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 02.03.2016 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Mam na pasie dolnym deski w części środkowej coś w rodzaju korytarza komunikacji w bocznych nawach deski dość luźno ułożone przybite , co 50-100 cm. Troche rupieci juz tam leży, przez te 9 lat się uzbierało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gall86 03.03.2016 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Ja nabiłem na pas dolny zaimpregnowane deski szalunkowe. Na to 5cm styropian podłogowy, na to podłoga z płyt OSB 15mm na pióro-wpust. Osb masz położone na tym styropianie czy w jakiś sposób przytwierdzone? Myślałem, żeby nabić poprzecznie jakies kantówki grubsze, miedzy nie styropian jakiś, a na te kantowki nabić osb czy deski jako podloge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.03.2016 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 OSB jest przykręcone wkrętami do desek. Styropian pomiędzy deskami, a OSB dobrze wyrównuje drobne różnice w grubosci i krzywizny desek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts