Lidka123 03.03.2016 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Dzień dobry, mam świeżo wylaną wylewkę anhydrytową - ile trzeba czekać, aby móc rozpocząć nakładanie gładzi polimerowej na ścianach? Ile trzeba czekać na układanie kafli na ścianach? Ile trzeba czekać na rozpoczęcie wykonywania sufitów z karton-gipsu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 03.03.2016 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Dzień dobry, mam świeżo wylaną wylewkę anhydrytową - ile trzeba czekać, aby móc rozpocząć nakładanie gładzi polimerowej na ścianach? Ile trzeba czekać na układanie kafli na ścianach? Ile trzeba czekać na rozpoczęcie wykonywania sufitów z karton-gipsu? Maksymalnie, w dzisiejszych temperaturach po 4 dniach od wylania posadzki, ale o tym powinien poinformować wykonawca. Pozdrawiam Cezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka123 03.03.2016 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 wykonawca posadzki powiedział, że kafle i gładzie można kłaść, jak ściany będą suche, ale wolałam się jeszcze upewnić na forum. Karton-gips i gładź tez można po 4 dniach ? Boję się, czy gładź i i k/g nie będą wchłaniać wilgoci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ek_ge 14.04.2016 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Sądzę, że przy odpowiednim wietrzeniu płyty K/G można już robić po czterech dniach od wylania posadzek. Pozdrawiam Marek Tucholski Online Ekspert marki Lafarge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts