kuchares 03.03.2016 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Witam, poruszę temat na który nie znalazłem odpowiedzi. Domek jednorodzinny z użytkowym poddasze, jestem na etapie instalacji nie długo czekają mnie tynki. Tynkarz ma mi zrobić tynk cementowo-wapienny, następnie czekają mnie zabudowy gk sufitów na poddaszu oraz parę drobnych rzeczy na parterze. Nie chcę kłaść gładzi na ścianach bo nie czuję potrzeby posiadania gładkich ścian, ale.... Co w sytuacji kiedy zrobie zabudowę z płyt gk która będzie się różniła od ścian z tynku cw. Czy jest jakiś sposób zminimalizowania tej różnicy w fakturze płyt gk, obróbki na łączeniu zabudowy ze ścianą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuchares 04.03.2016 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Czy nikt nie miał takich wątpliwości? Czy wszyscy kładą gładzie na ścianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszko 04.03.2016 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Czy nikt nie miał takich wątpliwości? Czy wszyscy kładą gładzie na ścianę? Ja mam tynk gipsowy,gładzi nie robiłem bo byłaby pewnie gorsza od tynków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts