DuzaGlowa 04.03.2016 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Witam Mam zagwostkę dotycząca sufitu podwieszanego któy chcę wykonac w korytarzu. Jedna jego strona kończy się na betonowej belce wys 20 cm sze. 25. Zastanawiałem się jak to ogarnąć. Będe wdzięczny za sugestie. Pozdrawiam, DuzaGlowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek88.8 04.03.2016 02:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Obniżyć na całej powierzchni sufit i zakończyć na belce robiąc uskok. Pod belką nośną dać tylko profil i gk a na całej powierzchni profil i wieszaki + gk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Metpol 23.03.2016 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Jeżeli okładzina sufitowa ma być na tej samej płaszczyźnie co spód belki to zastosuj profil UD - przymocuj go do belki. Profil musi być cofnięty od dolnej krawędzi belki o grubość płyty - wówczas sufit i belka będą na jednej płaszczyźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek860 31.03.2016 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Możesz zrobić małą półkę po obwodzie całej "wnęki" w suficie, tak żeby była zlicowana z belką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts