mazur15 04.03.2016 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Witam, od jakiegoś czasu zajmuje się instalowaniem kotłów co.o. Jestem nowy w tym biznesie i nie mam duzego doświadczenia. Wielu klientów pyta mnie o koty Dziubarczyk i Fire Eco. Znacie? Polecacie?Nie wiem czy warto się nimi interesować, wyglądają ładnie i bardzo podobnie. Chce jechać do nich do firmy i spróbować nawiązać współpracę, ale nie wiem czy warto.Czekam na opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barliniak 04.03.2016 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Przeglądam stronę producenta z 30dziestoletnim doświadczeniem w ślusarstwie i nie dowierzam jak można położyć takie spawy.(galeria kotła dragon) Jeśli spawy są na poziomie ucznia to jak wygląda to czego nie widać na zdjęciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazur15 08.03.2016 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Kurcze... nie znam się za bardzo na tym. Rzeczywiście przy tych drzwiczkach nie wygląda to ciekawie... Wcześniej nie zwróciłem na to uwagi ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts