Ek_ge 04.04.2016 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Teoretycznie posadzka powinna wysychać około 4 tygodni. Gdyby coś się działo z płytkami, to proszę zgłosić reklamację do wykonawcy, ma on obowiązek usunąć usterkę. PozdrawiamMarek Tucholski Online Ekspert marki Lafarge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cactus 28.07.2016 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 (edytowane) Pytanie o wylewke w garażu... planuje wykonczyć tą podłogę jak najtaniej sie da. Też myślałem o gresie technicznym tylko co pod spodem?Mam na razie chudziaka, chce zamówić bramę garażową ale nie wiem ile zostawić na wylewkę itp. Garaż bez ogrzewania. Dałbym wylewki 8cm, do tego gres okolo 2cm czyli moge liczyć że brama bedzie te 10cm wyżej ? Rozumiem że żadne ocieplenie nie ma sensu jak garaż nieoogrzewany? Dawać jeszcze jakaś folie izolacyjna pod wylewki? Ściana miedzy domem a garażem będzie ocieplona styro, jakoś zabezpieczyć to dołem przed wilgocią? I pytanie o kratkę kanalizacyjną. robicie w garażach ? Mam doprowadzoną kanalizację więc jak mi sie zachce to moge zrobić kratkę i odpływ ale wtedy musiałbym zrobić do niej odpowiedni spadek przy wylewkach. Bawić sie w to czy nie ma sensu ? Edytowane 28 Lipca 2016 przez cactus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecet0 28.07.2016 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Pytanie o wylewke w garażu... planuje wykonczyć tą podłogę jak najtaniej sie da. Też myślałem o gresie technicznym tylko co pod spodem? Ja zostawiłem na chudym betonie, wylewki nie robiłem bo stwierdziłem że jest zbędny koszt do niczego nie potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts