Tomasz M 21.07.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Czy ktoś wie jak zamurować w bruździe ściennej pion kanalizacyjny, tak aby pozostawić odpowiedni luz jak zalecają producenci rur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 21.07.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Nie znam odpowiedzi merytorycznej, ale witam Tomasza M na Forum - jest nas już dwóch, w tym jeden z kropką - pewnie inni będą nas mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M 21.07.2004 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 No cóż nie zrobiłem tego celowo to po prostu pierwsze wolne imię, jakie zostało przyjęte przez system, jeżeli okaże się to problem to jako nowicjusz podejmuję się je zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 21.07.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Mam nadzieję, że nie odebrałes mego posta jako pretensji . Nie sądzę, aby podobieństwo nicków było problemem. Zrób jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw 22.07.2004 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Ja planuję obłożyć rurę kanalizacyjną pianką taką jak pod panele podłogowe - tylko grubszą np. 5mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 22.07.2004 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Nie znam odpowiedzi merytorycznej, ale witam Tomasza M na Forum - jest nas już dwóch, w tym jeden z kropką - pewnie inni będą nas mylić. Witam Tomaszów łatwo was rozpoznać bo jednen ma ponad 600 spstów a inny ma niecałe 10 postów ale nie powiedziane jest że nie dogoni wiec bedzie problem a do do kanalizacji pewnie można założyć uchwyty takie opaski które beda dystansować rure a może sie myle Pozdrawiam ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 04.08.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 ja robię tak:miałem mieć komin murowany z cegły 14x14 6-cio komorowy, a obok pion kanalizacyjny;majster poradził i zrobił tak:wstawił dodatkową 1 komore w środku (czyli 7-mą) i wniej idzie pion kanalizacyjny fi 110 (komora 14x14). Komora ta jest obmurowana z 3 stron a czwarta strona od strony kotłowni jest otwarta (na razie -można swobodnie układać rury); docelowo może będzie zaślepiona płytą GK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts