Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ile miałem(am) lat gdy zacząłem(am) budować swój dom

Gość M@riusz_Radom

Ile miałeś(aś) lat gdy zaczynałeś(aś) budowę swojego domu  

614 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile miałeś(aś) lat gdy zaczynałeś(aś) budowę swojego domu

Recommended Posts

Gość M@riusz_Radom

No właśnie, ciekawy jestem ile nasi forumowicze mieli lat gdy zaczynali budować swój dom..

Mi mówią, że jeszcze mam na to czas i chciałbym sprawdzić jak sprawa ma się u innych ;)

Ankieta jest anonimowa, kobiety proszone są o nie zaniżanie wieku ;P

• Odpowiedzi 184
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość M@riusz_Radom

O fakt, az tak daleko nie szukałem ;)

Ale tamto miało jedną WADĘ, należało przeczytać wszystkie odpowiedzi aby się zorientować..

Tutaj wystarczy wybrać przedział i robi się przejrzyście.

też wcześniej zastanawialiśmy się nad kupnem mieszkania i zbierania pieniędzy na budowę za kilka lat, ale stwierdziliśmy, że nie ma to sensu najpierw pakować pieniądze w mieszkanie które posłuży pare lat a później i tak do sprzedania no i meble z mieszkania wszystkich i tak nie wykorzystasz musisz znowu kupować, cięzko potem odkładać pieniądze jak już się jest na swoim. zreszto nie wiele więcej wyjdzie postawienie domu i wykonczenie go wstopniu minimalnym niż kupno mieszkania dwupokojowego. wolimy pomiszkać 2-3 lata dłużej z teściami i później przenieść się do własnego domku :D