Gość M@riusz_Radom 21.07.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 No właśnie, ciekawy jestem ile nasi forumowicze mieli lat gdy zaczynali budować swój dom.. Mi mówią, że jeszcze mam na to czas i chciałbym sprawdzić jak sprawa ma się u innych Ankieta jest anonimowa, kobiety proszone są o nie zaniżanie wieku ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 21.07.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 No właśnie, ciekawy jestem ile nasi forumowicze mieli lat gdy zaczynali budować swój dom.. ..... Jestes ciekawy? Proszę to już było .... http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=20562 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 21.07.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 O fakt, az tak daleko nie szukałem Ale tamto miało jedną WADĘ, należało przeczytać wszystkie odpowiedzi aby się zorientować.. Tutaj wystarczy wybrać przedział i robi się przejrzyście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 22.07.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 kolego za wysoki dałeś pułap na starcie, bo jeszcze 25 nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 22.07.2004 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 No właśnie, dla mnie też za wysoko ....do 25 jeszcze kupa czasu... I nie ma dla mnie przedziału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 24.07.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Niestety jak miałem 25 lat to nie myślałem o domu.Ale za to zjeździliśmy pół świata.Byłby za te pieniądze dom.Ale nie żałujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 24.07.2004 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Huh, czyli z tego wynika, ze za jakies 2-3 lata musze sie brać za budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kspan 25.07.2004 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 ... rany, mam 32 a zmieniam mieszkanie na większe - żona się nie "mieści" ... ale za 5 lat (jak ją przekonam zaczynam budowę (skrajny optymista) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 26.07.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Zaczynaj nawet szybciej niż za 5 lat, budowa własnego lokum to jest dobiero wspaniała rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 26.07.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 O tak, pod warunkiem, ze się MA fundusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 26.07.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 tyż prawda, ale nie trzeba od razu pałacu budować, a coś małego pięknego czemu nie,trzeba się spiąc i bardzo chcieć i nie trzeba budy w rok zamykać kiedyś też myslałem że to nie mozliwe, a jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 26.07.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 A ja przekalkulowałem na chłodno i chyba wstrzymam się z budową na rok albo dwa. Teraz kupimy sobie kawalerkę i będziemy zbierać fundusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 26.07.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 też wcześniej zastanawialiśmy się nad kupnem mieszkania i zbierania pieniędzy na budowę za kilka lat, ale stwierdziliśmy, że nie ma to sensu najpierw pakować pieniądze w mieszkanie które posłuży pare lat a później i tak do sprzedania no i meble z mieszkania wszystkich i tak nie wykorzystasz musisz znowu kupować, cięzko potem odkładać pieniądze jak już się jest na swoim. zreszto nie wiele więcej wyjdzie postawienie domu i wykonczenie go wstopniu minimalnym niż kupno mieszkania dwupokojowego. wolimy pomiszkać 2-3 lata dłużej z teściami i później przenieść się do własnego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 26.07.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Zebysmy mieli mozliwośc mieszkania z rodzicami (moimi lub Anety) to już zaczałbym budowę Niestety musimy sobie radzić sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 27.07.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Ludzie mówią ,,Jak przed czterdziestką nie zaczniesz to już nie zaczniesz'' więc zacząłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 27.07.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Ludzie mówią ,,Jak przed czterdziestką nie zaczniesz to już nie zaczniesz'' więc zacząłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 27.07.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 japan napisz czy ludzie mówią że "jak nie skończysz przed xx to juz nie skończysz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał Storm 27.07.2004 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Na razie buduję na papierze i tzw. wirtualnej rzeczywistości (żona mi tak dokucza), ale chcę zaczynać w roku przyszłym więc będę miał równe 30. O rany już 30. Chyba się nikt nie pogniewa że buduję na razie tylko na papierze. Kurcze tracę na to tyle czasu że aż strach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 02.08.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Ja dokładnie tak jak Rafał Storm, zaczynam w przyszłym roku na wiosnę, może jeszcze przed trzydziestką, a może już po 30-tych urodzinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.08.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Zmieściłam się Dokładnie tyle, ile wynosi podane przez Ciebie minimum I rok później- czyli teraz- się wprowadzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts