Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ile miałem(am) lat gdy zacząłem(am) budować swój dom

Gość M@riusz_Radom

Ile miałeś(aś) lat gdy zaczynałeś(aś) budowę swojego domu  

614 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile miałeś(aś) lat gdy zaczynałeś(aś) budowę swojego domu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 184
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sondaż odzwierciedla przekrój wiekowy tego forum a nie stan faktyczny budujących. Jak obserwuję wszystkich sąsiadów, to widzę w większości osoby około 50-siątki. Ale ci ludzie nawet jeśli mają komputery, raczej nie korzystają z internetu. Bardzo młodzi budują rzadko, bo jeszcze nie mają dość oszczędności a starsi z reguły dokładają do budowy swoim 30-letnim dzieciom.

A moja Mama miała ok. 70 lat jak zaczęła budowę.

Przeszła przez to wszystko sama (no z naszą pomocą oczywiście)

i uważam, że jest bardzo dzielna.

Posiadanie domu to było Jej marzenie i dopieła swego.

Mieszka już drugi rok, zakłada właśnie ogród i ma jeszcze tyle planów na przyszłość.

Jestem pełna podziwu dla Niej widząc sama jakim czasem koszmarem może być budowa domu, użeranie się z niesolidnymi wykonawcami itd.

Ja mam o jakieś 30 lat mniej i czasem to budowanie mnie wykańcza.

Jesteś bardzo dzielna Mamo.

• 1 year później...
Cześć! ja dopiero dziś zarejestrowałam się na forum. Jak narazie podobnie jak któryś z przedmówców buduję na papierze. Tzn razem z narzeczonym planujemy przebudowę domu. Troszkę mnie to przeraża. Jakieś słowa pociechy na początek? :) acha, mam prawie 27 lat. Pozdrawiam