BlackZaba 08.04.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 ankieta jest tendencyjna (bo się w niej nie łapiemy) pierwszą działkę kupiliśmy w wieku 20lat, zamieszkaliśmy we własnym (przez nas i za nasze kredyty wybudowanym ) domu w wieku 24lat dziś "stuknęło" mi 32 na liczniku i druga budowa rozpoczęta przed pięćdziesiątką będzie 3-ci, miejsce na wcześniejszą emeryturę już mamy - daleko między lasami, blisko wody (jezioro 50m, rzeka 1km, morze 34km marzenia są po to by je realizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 08.04.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Oboje pierwszy przedział wiekowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.04.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Zaczniemy w przyszłym roku.Wtedy załapiemy sie na przedział 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SamuelMysia 21.04.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Kredytu nie bralismy na razie. W tej chwili budujemy za pieniądze, które udało nam się zaoszczęzić w ciągu ostatnich 3 lat, mieliśmy tez wcześniej troche materiałów. Jesteśmy właścicielami gospodarstwa rolnego, więc mamy stały dochód i z kredytem niepowinno byc problemu. I jak się domyślam, gospodarstwo rolne też od rodziców? Jeżeli tak, koleżanko, to rodzice Wam baaaaaardzo pomogli i nie masz co fochów strzelać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agateczka1987 21.04.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Fochów nie strzelam, ale dobrze się domyślasz, że godpodarstwo dostaliśmy od rodziców. Owszem , to dużo tylko że mój mąż juz od 15 roku życia zajmował się całym tymgodpodarstwem, więc i jego wkład w to wszystko też jest.Mi chodziło o to, że do budowy domu nie dostaliśmy od nikogo ani grosza i pomocy fizycznej tez nie mamy od nikogo.Albo zrobimy sami albo musimy zapłacić komuś (ciężko zarobionymi pieniędzmi) za zrobienie tego.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts