Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ile miałem(am) lat gdy zacząłem(am) budować swój dom

Gość M@riusz_Radom

Ile miałeś(aś) lat gdy zaczynałeś(aś) budowę swojego domu  

614 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile miałeś(aś) lat gdy zaczynałeś(aś) budowę swojego domu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 184
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Troche sie boje ujawniac naszego wieku, bo mlodziez , a pewnie i starsi, beda pukac sie w glowe.Mamy po 50. Ale tak to wyglada; dopiero teraz mamy szanse spelnic nasze marzenie. Corka ma juz dyplom, syn na studiach , a na dzialce nasz 30- letni orzech. I tak bardzo spodobal sie nam bliski 74a.A za nami cale zycie w blokach. Zaczynamy w przyszlym roku!

No właśnie, ciekawy jestem ile nasi forumowicze mieli lat gdy zaczynali budować swój dom..

Mi mówią, że jeszcze mam na to czas i chciałbym sprawdzić jak sprawa ma się u innych ;)

Ankieta jest anonimowa, kobiety proszone są o nie zaniżanie wieku ;P

Jeśli liczyć że bez działki domu się nie postawi, to zaczęliśmy myślec o domu i działce będąc oboje z żoną w przedziale 28-32. Działkę kupiliśmy w tym roku, zdążyłem przed wyjściem z tego przedziału :lol: , ale budowa ruszy na pewno w następnym 33-36...

• 2 weeks później...

Mówiąc szczerze nie myślałem że aż tak dużo jest młodych ludzi budujących domy. Ja z żoną mieścimy się w II grupie.

PS. Ludzie starsi chyba się więcej budują ,ale nie znają "mocy" internetu, ktory jest podstawowym narzędziem młodych ludzi (chyba nikogo nie uraziłem)

pozdro