mother_nature 26.10.2016 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Miód jem prawie przez cały rok i nie uchronił mnie przed zarazą Do kuracji dorzuć jeszcze herbatę z czystka, można też wdychać olejek z drzewa herbacianego - daję kilka kropli do wanny i się w niej wygrzewam lub jak nie mam czasu na kąpiel, to do kominka na olejki A teraz w pracy to tylko aspiryna i syrop prawoślazowy Zapalenie zatok to jednak poważniejsza sprawa, uważaj na siebie, żeby nie przeszło w stan przewlekły. To sobie wykombinowałyście miejsca na blaszaki Ale chyba nie ma pośpiechu z szambem? Ekipa od tynków dała radę, to i ci od wylewek sobie poradzą Przypomniałam sobie, jak znajomi czekali na elektryka z Taurona - zaznaczyli, że ma być między 7 a 11, a przyjechał o 16 i był zdziwiony, że nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 26.10.2016 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Przypomniałam sobie, jak znajomi czekali na elektryka z Taurona - zaznaczyli, że ma być między 7 a 11, a przyjechał o 16 i był zdziwiony, że nikogo nie ma własnie! oni są zawsze zdziwieni... mimo, że ja zaznaczam "to jest budowa, nikt tam nie siedzi ciągle"... Ale tak samo firma od kontenerów! raz mieli być o 8, tata czekał do 11!! ale się wtedy wkurzyliśmy... Dobrze, że byli wtedy tynkarze, to tatuś zajmował się konwersacją ja mam często przy katarze zapalenie zatok ale ibuprofen 3 razy dziennie przez 3-4 dni i jest ok mam maść vicks, uwielbiam jej mocny zapach nie wiem co tam ma, ale jest to intensywne... Ja bym chciała szambo, byśmy na wykańczanie mogli w domu zrobić siku heh... na szczęście tata ma działkę ok. 5 min drogi od nas, więc tam zajeżdżaliśmy w razie potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 26.10.2016 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Liliputku ja też zawsze po byle katarze łapię zatoki! Przez ciąże + karmienia nie zdążyłam ich nigdy wyleczyć porządnie u laryngologa. A to taka kuracja na kilka miesięcy pewnie i mi się tak teraz ciągnie - trzecią ciążę (jakby tak policzyć to już jakieś 5 lat). Szambo - dobrze, że mam już za sobą. Koparka mi rozjechała cały nasz podjazd utwardzony z kamyków. Już nie da się wjechać i trzeba zamawiać kamienie od nowa. W ogóle sprawy koparkowe - rozplantowywanie ziemi i kamieni to dla mnie najgłębsza studnia wydanych pieniędzy bez jakiegoś naprawdę widocznego i zadawalającego efektu. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 26.10.2016 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 W ogóle sprawy koparkowe - rozplantowywanie ziemi i kamieni to dla mnie najgłębsza studnia wydanych pieniędzy bez jakiegoś naprawdę widocznego i zadawalającego efektu. :/ Oj, to mnie zmartwiłaś, gdyż te czynności dopiero przed nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 27.10.2016 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Zgodze się TsunamiM sprawy "ziemne" też jeszcze przed nami ale czytając o kosztach ziemi czy kamyków razy ilość i plus koszty koparki a potem tego nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 02.11.2016 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 oo tak, u nas roboty ziemne to w ogóle kosmos i studnia bez dna:/ Jak myślę o tym, ile jeszcze trzeba z gliną się babrać i że do maja pewnie nie będzie można ruszyć tego błota (koparka grzęźnie) to robi mi się słabo Liliputku - i jak wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 05.11.2016 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Hej odpisują z poślizgiem, bo w środę w nocy trafiliśmy do szpitala z dusznościami u małego... okazało się, że dostał ostrego zapalenia krtani i dziś dopiero wróciliśmy do domu Wylewki przyjechały w czwartek, zrobiły się ponoć i w poniedziałek odbieramy Tata zabezpieczył drzwi i co tam było trzeba, ponieważ ja spałam w szpitalu, a mąż też u nas był niemal całe dnie... jak mąż będzie obierał w poniedziałek to powiem by porobił foty. Wylewki ponoć bardzo równe ekipa też była spoko, wg taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aagaaz 06.11.2016 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Mój syn właśnie skończył antybiotyk, bo też miał zapalenie krtani.. Lekarka mówiła, że właśnie taki wirus panuje ... Czekamy na zaległe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 06.11.2016 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 o rety, zdrówka! Krtaniogeddon u nas też panuje Gratuluję wylewek - to macie już deweloperkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 06.11.2016 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Tak, mamy deweloperkę i powoli myslę o zamawianiu thermano na ocieplenie dachu... Z kominkiem się wstrzymaliśmy, by pogłębić temat... a raczej popytac o różne wyceny bo ostatnio z tej samej firmy, ale od 2 różnych pracowników dostaliśmy inne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 07.11.2016 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Mój syn właśnie skończył antybiotyk, bo też miał zapalenie krtani.. Lekarka mówiła, że właśnie taki wirus panuje ... Lekarka mówi, że to wirus i zapisuje antybiotyk? Uciekałabym od takiej i to prędko. o rety, zdrówka! Krtaniogeddon u nas też panuje Gratuluję wylewek - to macie już deweloperkę! Krtaniogeddon U nas też coś w ten deseń. Jutro już idę do pracy, choć nie do końca mi przeszło. Liliputku, również gratuluję Ci wylewek Kolejny punkt z listy możesz odhaczyć, super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 08.11.2016 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Obiecane foty Jesteśmy bardzo zadowoleni, wylewki równiuteńkie, przy odbiorze sprawdzono wszystkie poziomy Ekipa też była dogadana, oczywiście konwersowała z moim tatą http://images82.fotosik.pl/148/4ad0585e3a0cc45fmed.jpg http://images82.fotosik.pl/148/1954af0ae2c141b7med.jpg http://images83.fotosik.pl/148/dda63f73b32f7291med.jpg http://images82.fotosik.pl/148/55d2947ec1b5a944med.jpg http://images84.fotosik.pl/148/b8d91e470f971061med.jpg http://images84.fotosik.pl/148/a95eded3cf5abaecmed.jpg http://images82.fotosik.pl/148/80160c05120d56fcmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 08.11.2016 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Super! Patrzę na ten ciemny kolor i cieszę się bardzo, bo widzę różnicę, więc nasze wylewki schną. Dobrze, że udała się Wam ekipa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 08.11.2016 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Super! Patrzę na ten ciemny kolor i cieszę się bardzo, bo widzę różnicę, więc nasze wylewki schną. Dobrze, że udała się Wam ekipa! aaaaaa no właśnie! a mąż się zastanawiał czemu mamy ciemne ja obstawiałam właśnie, że dlatego, że są mokre... Co do ekipy, to przy odbiorze właściciel mówił, że przeprasza za lekkie opóźnienie, ale mieli problem z ekipą... a mąż mu powiedział "no słyszałem właśnie" Pan był lekko zdziwiny, a nie powinien, w świecie internetu wieści idą w świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 08.11.2016 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Liliputku - hahaha No tak, mówiłam im kilka razy, że ja nie jestem z tych milczących i wieści pójdą w świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewapesto 09.11.2016 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Gratulacje, dopiero się uczę, ale wyglądają idealnie czy mogłabyś przesłać namiar na ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 09.11.2016 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Gratulacje, dopiero się uczę, ale wyglądają idealnie czy mogłabyś przesłać namiar na ekipę. Jasne, zarówno tynki jak i wylewki robiła ekipa z Supertynków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 09.11.2016 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Hihi tak właśnie pomyślałam, że to Supertynki Nie bałaś się ich brać po tym, co z nimi Tsunami przeżyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 09.11.2016 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Hihi tak właśnie pomyślałam, że to Supertynki Nie bałaś się ich brać po tym, co z nimi Tsunami przeżyła? Podpisaliśmy umowę na tynki+wylewki już wczesniej ale Supertynki to dobra firma, ekipa, która była u Tsunami z tego co wiem zakończyla współpracę z Supertynkami więc nie trzymają tego typu ekip, to dobrze wróży na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 09.11.2016 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 O, no to fajnie W takim razie nie skreślam ich ze swojej listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts