anulla1986 22.06.2016 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Witam się Liliputku u ciebie domek bardzo ładny tempo zawrotne dachóweczka prezentuje się super jak dla mnie prosta jest jeśli są tam jakieś nierówności to ty je teraz widzisz a za jakiś czas i tak nie będziesz się im tak przyglądać okolice macie śliczną ja mam orzechowe okna i jestem póki co z nich zadowolona pozdrawiam będe zaglądać i kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 22.06.2016 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Coś mam problem z powiadomieniami, może Liliputek też nie wie, że Ją ktoś odwiedza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 22.06.2016 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Też podbijam, bo pisałaś u mnie, że nic nie robicie - coś się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 22.06.2016 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 A faktycznie mi też powiadomienia ni przychodzą... U nas narazie przestój, bo czekamy na okna - mają być 30.06 bez okien trochę lipa, bo przeciągi potworne i nie da się nic robić wewnątrz. W sobotę jedziemy na działkę, mąż musi tacie pomóc w kładzeniu gładzi, ja pewnie pojadę do nas ogarnąć bajzel, a młody Liliputek zostanie z babcią Jutro spotykamy się z hydraulikiem, by omówić zrobienie kanalizacji i wody, szambo mamy omówione i pewnie w ciągu 2 tyg przybędzie. W sumie... przestój się kończy, ale trochę można było odsapnąć - powiedzmy Zostało jeszcze znalezienie ekipy od wylewek... bo od tynków na 90% mamy. Aaaa w międzyczasie ekipa wstawiła okna dachowe - jedyna nowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 29.06.2016 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 No! jutro będą okna, doczekac się nie mogę niestety nie będę od rana na działce... ale popłudniu wpadnę pooglądac i potem zdam relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 29.06.2016 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Czekamy na fotki okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila87 29.06.2016 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Wstawianie okien wspominam z dużą ekscytacją Wreszcie dom stał się.. zamknięty Czekamy na fotki ! p.s. A myślałam, że coś mi się ustawienia pozmieniały, że powiadomienia nie przychodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 30.06.2016 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 To czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 30.06.2016 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 i po montażu poszedł mega sprawnie i panowie dość szybko się uwinęli Obiecane zdjęcia niestety nie zdążyłam wszędzie zdjąć folii... jutro albo pojutrze zrobię zdjęcia fasady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 01.07.2016 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Piękne! Gratuluję okien, wyglądają świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 01.07.2016 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Fantastycznie! Gratuluję SSZ! i jaki kojący widok z okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 01.07.2016 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Gratuluje okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 01.07.2016 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Cudnie! Teraz to już DOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 03.07.2016 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Dziękujemy bardzo! Nam też okna się podobają i kolor i klamki Jeszcze w poniedziałek tata z mężem zamontują tymczasowe drzmi i żaden ptaszek nie wleci - a wleciało już parę i biedaki obijały się o okna. Natomiast jedno spostrzeżenie mamy - piwnica podczas upałów to coś cudownego co prawda dom po 2 dniach z oknami wcale nie był za bardzo nagrzany, ale w piwnicy... jak w biurze z klimą Tata był pod wrażeniem, że szyby nam się po 2 dniach nie nagrzały, mimo, że dom na południowy-zachód ma większość okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 03.07.2016 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 No z oknami to już zupełnie inna bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 03.07.2016 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Piknie z oknami. Nie chcę burzyć wizji fajnego chłodu, ale trzeba pamiętać, że dom, a szczególnie piwnica, jest jeszcze zapewne wilgotna i przechłodzona -- wszak ciepłych dni póki co było jak na lekarstwo. W kwestii temperatur, pomyślcie już teraz nad miejscem gdzie można zainstalować klimę na poddaszu. Polecam klimę na górze wykonać za WSZELKĄ CENĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 04.07.2016 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Liliputek super wygląda Wasz domek z oknami Już prawie można mieszkać, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 06.07.2016 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 te powiadomienia nadal nie dzialają! Myjk chłodek jest spoko, ale masz rację, tata mówi, że mu za zimno tam co do klimy, zobaczymy. Narazie na poddaszu chłodno, ale piwnicę planujemy odciąć od domu, więc naturalna klima przestanie działać TsunamiM tak z oknami to inna bajka gdyby nie brak WC.... i prysznica kto wie i jeszcze 2 foty, ściana na tv: i "drzwi" I Elektryka się robi tzn. tatuś robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 07.07.2016 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 te "drzwi" całkiem profesjonalne i porządne! Jakie macie plany do końca roku? Kiedy tynki i wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 07.07.2016 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 te powiadomienia nadal nie dzialają! Trochę działają. Okiennicy nie zalecili osadzenia okien tarasowych na podporach z profili systemowych aby zmniejszyć mostki termiczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts