KotKapiszon 06.03.2016 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Cześć,w zeszłym roku (listopad) została skończona więźba i położona papa na dachu.W tym roku chcę położyć blachodachówkę. Kolor ceglasty mat. Nie wiem jakiej firmy, co polecacie? Wenecja czy Finner? A może coś jeszcze innego? I druga kwestia: czy można kłaść ją już teraz czy lepiej zaczekać do września aż drewno trochę wyschnie i się ponaciąga żeby potem już tak się nie zmieniało? Tzn. po wyrównaniu dachu pod kładzenie blachy. 320 m2 dachu, ten projekt: http://www.domoweklimaty.pl/pl/projekty/2963/projekt-domu-babie-lato-2012 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KotKapiszon 11.04.2016 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Czy ktoś coś może polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zgredek_98 12.04.2016 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Odradzałbym Ci Wenecje z tego wzgledu ze jest uciazliwa do pracy i nie dokladny dekarz z latwoscia moze ja wgniesc w niektorych miejscach, ponieważ jest słaba. Nawet jeśli stosuje sie sposob drabinkowy trzeba bardzo uważac na wzniesienie fali. Z kolei Finera jest duzo bardziej trwalsza i twardsza tak na chłopski rozum.Radziłbym Finnere, i wzrócic uwage dekarzą na prostowanie dachu np na klinach, bo dużo dekarzy tego nie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KotKapiszon 12.04.2016 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Dzięki za informację, wezmę to pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KotKapiszon 21.05.2016 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Czy ktoś mógłby jeszcze wypowiedzieć się merytorycznie w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts