kroyena 21.07.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Jutro święto czekolady z tej okazji wszystkim forumowiczom życzę długiego korzystania z wyrobów Wedla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelko 21.07.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Ja wolę Milkę Zawsze w lodówce mam kilka tabliczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.07.2004 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Nie no Milka się nie nadaje na dzisiejsze święto. Ale mogą byc inne substytuty: -Ptasie Mleczko, -Delicje itp...itd... PS. A myślałem, że tylko ja chdzę na głodzie, a tu koneser. W loduweczce kilka tabliczek. A pamiętacie motto?: "gorzka czekolada, mleczna czekolada, czekolada nadziewana..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 22.07.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Pawelko - święto powołane przez Kroyena wynika z dawnej nazwy (albo raczej niedawnej) zakładów Wedla. Czyli faktycznie Milka tu zupełnie nie pasuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 22.07.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 A pro po - wiecie czemu Wedel nie miał dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.07.2004 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 pawelko MarcinU sugeruje, że będziemy bezdzietni, czy jakoś tak . Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie to nieaktualne, jak mniemam (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 22.07.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Eeee tam! Zaraz tak do siebie ... Wedel nie miał dzieci bo mial czekoladowy interes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbapis 22.07.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Wedel nie miał dzieci bo mial czekoladowy interes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelko 22.07.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Dzieci mam, parkę milutkich urwisów, więc może Milkowców to nie dotyczy No dobra: ile tabliczek potraficie zjeść na jeden raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.07.2004 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 No tak do trzech. Boh Troice lubit. Wyższe liczby napawają mnie w tym przypadku obrzydzeniem. Na jakiś czas (oczywiście ). Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.07.2004 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 AAAAAAAAAA zajarzyłem z tym czekoladowym. Tylko do francuskiej się nadaje co nie? Alem naświntuszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelko 22.07.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 No mnie zbrzydło dopiero po 8 tabliczce - ale wtedy byłem piękny i młody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 22.07.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 A pamiętacie te czasy ? http://polskaludowa.com/codzienne/jpg/czekoladopodobny_2.jpg http://polskaludowa.com/codzienne/jpg/czekoladopodobny_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.07.2004 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Łoż kurka Wowka toś nam prezent na Święto zrobił. Łza się w oku kręci. Wczesne dzieciństwo się przypomina, kiedy to nie pięniądz, a zdobyty towar zdobił człowieka. A na to to nawet Emocjanki niet. PS 1. Należy podkreślić, że wyrób ten trzymał normę, branżową co prawda, ale normę. PS 2. Dobrze, że Cadberry ma inną politykę co do marki. Bo już nie ma Princesek Goplany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 22.07.2004 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Eeee tam! Zaraz tak do siebie ... Wedel nie miał dzieci bo mial czekoladowy interes. hahahahaha dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 23.07.2004 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Łoż kurka Wowka toś nam prezent na Święto zrobił. Łza się w oku kręci. Wczesne dzieciństwo się przypomina, kiedy to nie pięniądz, a zdobyty towar zdobił człowieka. Przeca to był geszenk na święto 22 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.07.2004 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Jeszcze raz wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.07.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Wowka - łezka mi się w oku zakręciła na wspomnienie wyrobu czekoladopodobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbapis 23.07.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Przez te wyroby czekoladopodobne, które dostawało od gości moje roczne dzieciątko,utuczyłam się wtedy mocno.Nie chciałam truć dziecka, a szkoda mi było wyrzucać (zdobytych przez darczyńców spod lady) delicji.Tak więc sama zjadałam te pyszności. Oj, czasy, piękne czasy młodości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.07.2005 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Przypominam oz bliżającym się Święcie Czekolady. Wbrew niektórym banerom nie jest to Dzień Misia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts