robertwojciechowski 08.03.2016 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 (edytowane) Z racji tego że kupiłem gotowy projekt i dopiero teraz wyszło ze warstwy dociepleniowej na podłodze moge mieć tylko 20 cm potrzebuje porady jakim docieplić styropianem tak żeby było najlepiej jak to tylko możliwe. Celowałem w grafitowy z lambdą 31 ale dystrybutor powiedział mi że generalnie grafitowy do podłogówki (wodna) która planuje nie jest polecany,bo nie mają sprawdzonego jakiegoś współczynnika DLT i nie wiadomo jak przy ogrzewaniu podłogowym będzie ten styropian reagował na duze obciążania. W jaki sposób na tak dosyć cienkiej warstwie mogę dobrze docieplić podłogę? Może zamiast foli pierwsza warstwa to papa termozgrzewalna? Z góry dziękuje za pomoc. Jaki styro polecacie? Mam w projekcie ze 3 razy folia paroizolacyjna. To robic 2 czy 3 warstwy styro? Edytowane 8 Marca 2016 przez robertwojciechowski szersze info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 08.03.2016 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Pir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 08.03.2016 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Pir Tylko:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts