manitus 08.03.2016 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 (edytowane) Witam, sąsiadce pode mną przeszkadza jak gram w piłkarzyki w bloku. A lubię to robić u siebie w domu dlatego pytam, jak to wygłuszyć. Tym bardziej, że gra wchodzi jedynie w porze wieczornej, czasem nocnej jak jest dobra impreza Na podłodze obecnie mam panele. Co dać pod te piłkarzyki, aby je dobrze przytłumić. Ma ktoś jakiś pomysł lepszy niż zatyczki do uszu dla sąsiadki. Edytowane 8 Marca 2016 przez manitus Złe doprecyzowanie tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 08.03.2016 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Witam, sąsiadce pode mną przeszkadza jak gram w piłkarzyki w bloku. A lubię to robić u siebie w domu dlatego pytam, jak to wygłuszyć. Tym bardziej, że gra wchodzi jedynie w porze wieczornej, czasem nocnej jak jest dobra impreza Na podłodze obecnie mam panele. Co dać pod te piłkarzyki, aby je dobrze przytłumić. Ma ktoś jakiś pomysł lepszy niż zatyczki do uszu dla sąsiadki. Podklej nogi grubym filcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 08.03.2016 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Ale to w czym jest problem - stół się rusza po podłodze w ferworze walki, czy przeszkadza jej odgłos piłki uderzającej w ściany/wypadającej za stół. Miałem styczność ze stołem do piłkarzyków w dwóch firmach i tam problemem były odgłosy piłeczki odbijającej się od ścian/spadającej na podłogę. Problem trochę złagodził zakup "cichszej" piłeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts