Jarecki529 09.03.2016 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Proszę o pomoc przygotowuje się do odbioru domu a w zwiazku z tym mam problem z inwentaryzacja ponieważ była robiona w 2007 z tego co wiem zmieniły się przepisy w tym roku odnośnie inwentaryzacji geodezyjne musi być podstęplowana czy podpisana przez geodeta czy jest zgodna i teraz nie wiem czy moja jest aktualna czy nie powinienem robić ja jeszcze raz a wiadomo nie są to nie małe koszty:( a może starczy tylko oświadczenie kierownika ze nic się nie zmieniło od 2007Proszę o pomoc i rade co najlepszego mogę zrobić w takim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link2jack 09.03.2016 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Zgodność stwierdza geodeta. Ja bym napisał oświadczenie o zgodności. Co zrobi "twój" geodeta zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts