BAT-POL Beton 09.03.2016 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Witam serdecznie. Jesteśmy nowym użytkownikiem tego forum ale od lat działamy na rynku Poznańskim dlatego służymy fachowymi radami na temat produkcji oraz zastosowania betonu. Firma BAT-POL Beton specjalizuje się w produkcji i sprzedaży betonów suchych, betonów mokrych, piasku, żwiru oraz rożnych grubości tucznia. Posiadamy nowoczesny węzeł betoniarski, wykwalifikowaną kadrę pracowniczą oraz rozbudowany i specjalistyczny park maszyn dzięki czemu jesteśmy zaliczani do liderów produkcji betonu na rynku w Poznaniu i jego okolicach. Każdy beton opuszczający naszą betoniarnie jest dokładnie sprawdzany na każdym etapie jego produkcji abyśmy mieli pewność że klient będzie w pełni usatysfakcjonowany z produktu który zamówił w BAT-POL Beton. Nasza oferta i więcej informacji o naszej firmie znajdziecie państwo na stronie http://beton-poznan.pl. Zapraszamy do współpracy klientów indywidualnych jak i dużych inwestorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smenti87 21.03.2016 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Prowadzę firmę związaną z usługami budowlanymi. W ofercie posiadam budowę dróg i domów. Z Betoniarnią Bat-Pol współpracuję od ok 3 lat. Z ich firmą dobrze mi się współpracuje ponieważ nawet jeśli potrzebuję betonu, stabilizacji lub piasku na już zawsze postarają się dostarczyć mi to jak najszybciej. Zamówienia dostarczane są na czas i co przede wszystkim mnie do nich przekonało to konkurencyjne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts