Gregor.C 09.03.2016 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Witam serdecznie , w planach mam zagospodarować poddasze , pierwszej kolejności muszę wypełnić wolną przestrzeń w stropie przedstawioną na zdjęciach . Rozważałem kilka możliwości wykonania podłogi w oznaczonym miejscu . Ostatecznie zdecydowałem się zasięgnąć porady od fachowców dlatego też moje pytanie. Co proponowalibyście w takiej sytuacji ? Wykonać konstrukcję drewnianą w tym miejscu czy też zmuszony jestem na uzupełnienie betonem . Jest to element o wymiarach około 230/200 Bardzo prosił bym o sugestie w tym temacie i ewentualne porady jak wykona tego typu pracę . Z góry dziękuję i pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor.C 11.03.2016 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts