RAFire 09.03.2016 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Witam, Planuję remont salonu i żona chciałaby zamontować belki drewniane na suficie. Czy możecie powiedzieć w jaki sposób zamontować takie belki (do sufitu czy ścian).aby wyglądało to estetycznie i nie sprawiało wielkie problemu. Dodam, ze ściany będą tynkowane maszynowo, a dodatkowo z racji tego że jest to powierzchnia ok 30m2 to chciałbym doświetlić pomieszczenie halogenami LED - i tutaj powstaje problem jak to pogodzić. Czy ktoś z was zna dobrego stolarza, który wykonałby takie belki w okolicy Trzebini, małopolski? Widziałem i słyszałem też o imitacjach takich belek, ale chciałbym się im przyjrzeć. najbliżej udało mi się znaleźć w Castoramie ale jest tylko jeden wzór i to w powalającej cenie. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przewas 09.03.2016 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Witam, Planuję remont salonu i żona chciałaby zamontować belki drewniane na suficie. Czy możecie powiedzieć w jaki sposób zamontować takie belki (do sufitu czy ścian).aby wyglądało to estetycznie i nie sprawiało wielkie problemu. Dodam, ze ściany będą tynkowane maszynowo, a dodatkowo z racji tego że jest to powierzchnia ok 30m2 to chciałbym doświetlić pomieszczenie halogenami LED - i tutaj powstaje problem jak to pogodzić. Czy ktoś z was zna dobrego stolarza, który wykonałby takie belki w okolicy Trzebini, małopolski? Widziałem i słyszałem też o imitacjach takich belek, ale chciałbym się im przyjrzeć. najbliżej udało mi się znaleźć w Castoramie ale jest tylko jeden wzór i to w powalającej cenie. Z góry dziękuję za pomoc. W mieszkaniu robiłem co podobnego. Koszt znikomy, a efekt dużo lepszy niż te plastiki z Casto Kupiłem belki rozbiórkowe, ze starej chałupy, oczyszczenie, wycięcie środka, żeby lżejsze były i można było oświetlenie umocować w środku. Mocowane na kątowniki do ściany, potem kątowniki zatynkowane tak że z zewnątrz nic nie widać . Dla zobrazowania galeria Dawca belek Trochę odchudzania motorówką W korytarzu mamy 2m W kuchni 4.5m Do tej pory przez 9 lat nic nie pospadało wiec jest ok chyba. Koszt całkowity to pewnie za 100-150 PLN łącznie z belkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wera.1989 17.03.2016 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 można je fajnie wyeksponować i urozmaicić wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts