voodki 09.03.2016 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Witam mam kiepska wentylacje w pokoju i wychodzi mi plesn dlatego chce podciac uszczelke w oknie i zrobic nad pokojem wentylacje i chcialbym sie zapytac czy cos mi pomoze jezeli zRobie takie cos jak na zdjeciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 09.03.2016 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Coś pomoże ... jak umarłemu kadzidło. Jak teraz masz rozwiązaną , o ile w ogóle masz , wentylację tego pokoju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voodki 09.03.2016 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 teray w ogole nie mam i nie wiem co mam zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 09.03.2016 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Witam mam kiepska wentylacje w pokoju i wychodzi mi plesn dlatego chce podciac uszczelke w oknie i zrobic nad pokojem wentylacje i chcialbym sie zapytac czy cos mi pomoze jezeli zRobie takie cos jak na zdjeciu? Nie po to się robi uszczelki w oknach, aby je podcinać! A taka "wentylacja', jak tu narysowałeś, to pierwszy krok do zrobienia z pokoju ...lodówki Generalnie: aby zrobić wywiew, to najpierw potrzebny jest nawiew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts