Bubell 09.03.2016 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 (edytowane) Przyszedł w końcu czas na wykonanie ogrodzenia. Przez ostatni rok biliśmy z myślami jakie ogrodzenie wybrać. W końcu padło na nowoczesne ogrodzenie z przęsłami palisadowymi i mam nadzieję że już tak zostanie . Bardzo podobają nam się nowoczesne ogrodzenia takie jak na poniższym zdjęciu. Jeśli chodzi o przesła to jest dwóch producentów z podobnymi przęsłami m.in. KONSPORT i XCEL. Jeżeli ktoś z Was ma doświadczenie z w/w firmami to bardzo proszę o wasze uwagi nt. wykonania, jakości itp. Zastanawia mnie jedno przy tego typu ogrodzeniach. Zdecydowana większość jakie widziałem nie miała daszków ochronnych i miała paskudne brudne zacieki na murze. Czy z ktoś z Was posiada zbliżone do tego typu ogrodzenia i ma z tym problem? Z czego najlepiej wykonać takie ogrodzenie? Bloczki betonowe czy coś innego? Edytowane 9 Marca 2016 przez Bubell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts