koralkowa 10.03.2016 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 (edytowane) a wiec wprowadzilam sie do partnera, tak wyglada jego salon. Pomieszczenie jest okej, ale zero ciepla, przytulnosci, meble kazde innego koloru. Zaznaczam, nie zgodzi sie na zmiane mebli i wyrzucenie tych co sa, takze ratuja mnie tylko dodatki. Malowanie nie wchodzi w gre, bo mieszkanie jest wynajmowane. Napewno zaslonki i dywan jakis moze, pomozcie pomyslalmi :) Edytowane 10 Marca 2016 przez koralkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 10.03.2016 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 dywan, zasłonki jak najbardziej - poza tym poduszki na kanapę, jakieś rośliny doniczkowe i kwiaty na stole, a na ścianie możecie przy pomocy tych niezostawiających ślady naklejanych haczyków zawiesić, co Wam się podoba - obrazy, plakaty. Ustalcie wspólnie kolorystykę, która obojgu się podoba, na szczęście z taką kremowo-czarną bazą można sporo zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koralkowa 10.03.2016 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 wlasnie problem w tym ze ja nie mam pojecia jakie kolory by tam pasowaly, nie lubie takiej kolorystyki. Sama postawilabym na biale zaslonki i bialy "ale owcza skora" dywan do tego biale poduszki, ale on sie na bialy dywan nie zgadza bo sie pobrudzi. Bezowy zlaby sie z kanapami i cala reszta, nie mam pojecia jak to ogarnac i zrobic z tego przytulny kacik ehh Myslalm tez nad jakas lampka rogowa i oczywiscie kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 10.03.2016 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Hej, przynoszę dwa salony w podobnej kolorystyce. Jak na "męskie" mieszkanie jest całkiem nieźle Malowanie wchodzi w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koralkowa 10.03.2016 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 super, dziekuje, to pierwsze zestawienie kolorystyczne wydaje sie fajne. Uwielbiam dom urzadzac, ale ten jego mix kolorow, ciezko mi pogodzic czarne regaly, jasna podstawka pod telewizor i brazowy stolik ahh faceci.. malowanie nie wchodzi w gre. Mieszkanie jest wynajete, a ze obok buduja nowy budynek i jest sporo halasu, to doczekamy do konca umowy pol roku i szukamy nowego, wiec nie opaca sie nawet, bo oddac musimy w takim samym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 10.03.2016 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Powiem szczerze że na pół roku ja bym kupiła poduszki na kanapę i tyle Urządzicie się wspólnie w nowym, nie wiadomo co Wam tam będzie pasować. Nawet na wystój okna szkoda kasy : prawdopodobieństwo że będzie pasować na kolejne jest znikome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koralkowa 10.03.2016 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 no mysle ze poduszki i firanki kupie, do tego kwiatki i przeczekamy ten okres jakos,dziekuje za porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts