Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ratunku- jak z tego zrobic przytulny salon

Recommended Posts

a wiec wprowadzilam sie do partnera, tak wyglada jego salon. Pomieszczenie jest okej, ale zero ciepla, przytulnosci, meble kazde innego koloru. Zaznaczam, nie zgodzi sie na zmiane mebli i wyrzucenie tych co sa, takze ratuja mnie tylko dodatki. Malowanie nie wchodzi w gre, bo mieszkanie jest wynajmowane. Napewno zaslonki i dywan jakis moze, pomozcie pomyslalmi IMG_0852.jpgIMG_0852.jpgIMG_0853.jpg:):) Edytowane przez koralkowa

dywan, zasłonki jak najbardziej - poza tym poduszki na kanapę, jakieś rośliny doniczkowe i kwiaty na stole, a na ścianie możecie przy pomocy tych niezostawiających ślady naklejanych haczyków zawiesić, co Wam się podoba - obrazy, plakaty.

Ustalcie wspólnie kolorystykę, która obojgu się podoba, na szczęście z taką kremowo-czarną bazą można sporo zrobić :)

wlasnie problem w tym ze ja nie mam pojecia jakie kolory by tam pasowaly, nie lubie takiej kolorystyki. Sama postawilabym na biale zaslonki i bialy "ale owcza skora" dywan do tego biale poduszki, ale on sie na bialy dywan nie zgadza bo sie pobrudzi. Bezowy zlaby sie z kanapami i cala reszta, nie mam pojecia jak to ogarnac i zrobic z tego przytulny kacik ehh :) Myslalm tez nad jakas lampka rogowa i oczywiscie kwiatki :)

super, dziekuje, to pierwsze zestawienie kolorystyczne wydaje sie fajne. Uwielbiam dom urzadzac, ale ten jego mix kolorow, ciezko mi pogodzic :D czarne regaly, jasna podstawka pod telewizor i brazowy stolik :) ahh faceci..:) malowanie nie wchodzi w gre. Mieszkanie jest wynajete, a ze obok buduja nowy budynek i jest sporo halasu, to doczekamy do konca umowy pol roku i szukamy nowego, wiec nie opaca sie nawet, bo oddac musimy w takim samym stanie.