Ania Sur 10.03.2016 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 (edytowane) Witam szukam ludzi którzy maja położony u siebie gres polerowany, chcę wiedzieć: - który gres jest najlepszy, interesuje mnie firma z jakiej kupowaliście. -czy impregnowany, czy do impregnacji -jak go impregnować ,czy wystarczy raz czy trzeba więcej -jaki środek do impregnacji -kiedy impregnować przed położeniem ,czy po położeniu a przed fugami -jak się go użytkuje -czy polecacie czy odradzacie. interesują mnie wasze doświadczenia z tego typu gresem Wiem że dużo tematów było na temat gresu ale nie znalazłam to czego szukałam. Edytowane 10 Marca 2016 przez Ania Sur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 10.03.2016 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Może to poczytaj ; http://muratordom.pl/wnetrza/podlogi-i-schody/gres-polerowany-co-warto-wiedziec-o-tym-gresie,125_5711.html http://www.urzadzamy.pl/salon/podlogi/gres-polerowany-i-szkliwiony-wady-i-zalety-eleganckich-plytek-podlogowych,77_10865.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Sur 10.03.2016 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 15.03.2016 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Witam szukam ludzi którzy maja położony u siebie gres polerowany, chcę wiedzieć: - który gres jest najlepszy, interesuje mnie firma z jakiej kupowaliście. -czy impregnowany, czy do impregnacji -jak go impregnować ,czy wystarczy raz czy trzeba więcej -jaki środek do impregnacji -kiedy impregnować przed położeniem ,czy po położeniu a przed fugami -jak się go użytkuje -czy polecacie czy odradzacie. interesują mnie wasze doświadczenia z tego typu gresem Wiem że dużo tematów było na temat gresu ale nie znalazłam to czego szukałam. [ATTACH=CONFIG]349396[/ATTACH] Mam położone ponad 100m2 gresu polerowanego firmy Nowa Gala CN 02 do impregnacji przed fugowaniem my impregnowaliśmy raz, impregnatem firmy HG Myje tez HG czysty gres Gres jest piękny, świeci się po umyciu tak, że dziewczyny w spódniczkach muszą uważać łatwo się go myje, ale trzeba uważać bo rozlane (wino , soki , tłuszcze ) pozostawione na kilka godzin, zostawiają nieusuwalne plamy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts