Magnusone 10.03.2016 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Wanna stoi na nogach i dodatkowo oparta będzie na trzech bokach (listwy przykręcane do ścian). Przód wanny chciałbym obudować płytą GK przymocowaną do konstrukcji z odpowiedniej grubości listew drewnianych lub profili do płyt GK Czy wanna ma się opierać bezpośrednio o konstrukcję? Dla mnie to oczywiste, że tak, ale w sieci znalazłem porady aby zostawić 5 mm odstęp gdyż wanna ma się trzymać na nogach a nie na konstrukcji. Przedstawiam szkic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 11.03.2016 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Tak, teoretycznie nogi + uchwyty do ściany, ja osobiście murowałem w około ytongiem ale to było tylko moje widzi mi się, bo wystarczyły ścianki zewnętrzne obstawić ytongiem lub konstrukcą i osadzić wanne wczesniej dajac troche piany na konstrukcje i wlewajac do wanny wody lub czyms innym boki dociskajac na jakis czas zeby piana nie podniosla w razie W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts