GutekRap 11.03.2016 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Witam wszystkich. Potrzebuję namiaru na dobrego producenta ogrodzeń metalowych. Jestem niezadowolony z mojego obecnego ogrodzenia – zżera je rdza. Może jest już stare, ale kiedy było kupowane to twierdzono, że wytrzyma więcej. Znajomy powiedział mi, że nie było odpowiednio zabezpieczone. Nie rozumiem, jak można sprzedawać ogrodzenie nieodpowiednio zabezpieczone? Polecicie więc jakiegoś wykonawcę, który oferuje metalowe ogrodzenie (razem z bramą) ODPOWIEDNIO ZABEZPIECZONE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal194 12.03.2016 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Jakie masz te ogrodzenie?. Po jakimś czasie 2-3latach trzeba przejrzeć stan i ewentualne ogniska rdzy usunąć jak jest dużo zakamarków.Teraz zakup ogrodzenie ocynkowane ogniowo,20lat z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinFr 15.03.2016 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Przejrzyj sobie ofertę Restalmetu. Brałem od nich przęsła 2 lata temu. W ofercie mają tylko metalowe ogrodzenia, malują je farbą podkładową i antykorozyjną. Doradzą ci przy wyborze jak coś. Minus jest taki, że nie możesz przebierać w kolorystyce – malują tylko czarną farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betafence 18.03.2016 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Polecamy ogrodzenia od Betafence, które posiadają bardzo dobrą powłokę antykorozyjną. Jako jedyni na rynku oferujemy gwarancję nawet na 20 lat dla wybranych produktów z asortymentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts