Irkon4 11.03.2016 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Witam, Mam pytanie, jak sprawdzić wysokość stropu pomiędzy parterem a pierwszym piętrem?Planuje wykonać odpływ liniowy w łazience, a niestety administracja budynku nie posiada koniecznej dokumentacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 11.03.2016 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Ja bym zmierzył grubość spocznika na klatce schodowej i dodał lub odjął coś jak zajdzie potrzeba. Odpływ liniowy chowa się w posadzce a nie w stropie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 11.03.2016 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Chyba mu chodzi o grubość stropu...Weź woertarkę z wiertłem 50 cm i wierć z piętra na parter i zobaczysz ile masz tam. Wcześniej i teraz to grubość kanołówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 11.03.2016 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Chyba mu chodzi o grubość stropu... Weź woertarkę z wiertłem 50 cm i wierć z piętra na parter i zobaczysz ile masz tam. Wcześniej i teraz to grubość kanołówki Ciekawe co na to sąsiad z dołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek88.8 11.03.2016 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Wiercić na wylot nie możesz jeśli to jest mieszkanie w bloku. Sąsiad raczej się na to nie zgodzi. A odpływu nie robi się w stropie tylko w posadzce tak jak kolega wyżej napisał. Konstrukcji stropu nie powinno się uszkadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts