borys24so 01.06.2016 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 A propos przyjazdu to tzw. menadżer od spraw montażu niestety kazał dystrybutorowi zwrócić się do serwisu ponieważ jemu będzie bardzo ciężko znaleźć jakiś termin. Umywa ręce po prostu. W związku z tym dystrybutor miał umówić na dziś serwisanta i przy okazji wymiany gdzieś niedaleko jakichś skrzydeł mieli spróbować połączyć te dwie sprawy i podjechać do mnie. Mamy godz. 20:17 już chyba nie podjadą Tak więc jak na razie nie ma chętnego by przyjąć to na klatę. Zobaczymy co mi jutro odpisze dystrybutor z Torunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borys24so 14.07.2016 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Odkształcone ościeżnice zostały naprostowane. Dostałem gratis poszerzenia na trzy balkony + taras, którego problem nie dotyczył.Mam nadzieję, że nic już się nie będzie teraz złego działo bo okna dołem są stabilnie przymocowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts