mag 21.07.2004 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Czy ktos moze kupowal meble korzystajac z uslug tej firmy i moglby cos na ten temat powiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 25.07.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 WitajKiedyś poprosiłem o cenniki. Upominałem się chyba ze 3 razy aż dostałem. Ale zaufanie pękło zwłaszcza że mebelki (mnie interesowały te rattanowe) nie są wcale w atrakcyjnych cenach.PozdBogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mag 26.07.2004 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Tak myslalam szczerze mowiac.Na maila nikt mi nie odpisal, telefonu stacjonarnego nie ma. Szkoda, bo meble naprawde ladne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts