kotarek 19.03.2016 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 To forum to jednak kopalnia wiedzy - znalazłem oddzielny cały wątek poświęcony chłodzeniem pompami ciepła i już zagłębiam się w lekturze choć to niezła kobyła jest . Biorąc pod uwagę drugi temat o płytach fundamentowych to na 2 miesiące lektura jest....Tak czy inaczej, jeśli miałbyś ochotę w tym temacie się wypowiedzieć to będę wdzięczny. Jeśli nie to jeszcze raz dziękuję za poprzednie wpisy - bardzo pomocne dla mnie były. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
torherd 24.11.2021 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 Witam, od kilku miesięcy zastanawiam się nad systemem grzewczym, uwagę zwróciłem na pompę bezpośrednią firmy acalor Odświeżam temat, ktoś z forumowiczów miał jakieś doświadczenia z w/w systemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts