arek03 13.03.2016 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Witam mam pytanie odnosnie blatu lazienkowego . Mam zamiar zrobic taki blat bez zadnych podporek i murkow pod blatem bedzie pralka a na blacie umywalka nablatowa . Blat ma byc oblozony kafelkami z czego wykonac konstrukcje zeby to sie trzymalo wszystko i czy umywalka nablatowa na wysokosci 88cm nie bedzie za wysoko ??? prosze o rade bo juz glowa paruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaa900 15.03.2016 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 a jak chcesz zamontować ten blat? do ściany? Kamień będzie za ciężki, ja bym stawiała na płytę synetyczną, drewno tez jest fajnym rozwiązaniem, ale ten materiał nie lubi wilgoci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 15.03.2016 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Arku, zapytaj Pusię Nasz DOMUŚ czyli prawie stówka z M3System Jej Mąż robi właśnie wiszącą szafkę i będzie na niej kleił mozaikę. Zdjęcia szafki były nawet w wątku, ale już nie pamiętam, na której stronie Chyba luty 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 15.03.2016 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Witam mam pytanie odnosnie blatu lazienkowego . Mam zamiar zrobic taki blat bez zadnych podporek i murkow pod blatem bedzie pralka a na blacie umywalka nablatowa . Blat ma byc oblozony kafelkami z czego wykonac konstrukcje zeby to sie trzymalo wszystko i czy umywalka nablatowa na wysokosci 88cm nie bedzie za wysoko ??? prosze o rade bo juz glowa paruje Technicznie to dość proste - użyj teowników, które będą trzymały blat. Mocowania teowników ukryj pod tynkiem żeby nic nie było widać, potem całość obuduj płytą K/G i na to płytki. Ja bym dał umywalkę wpuszczaną w blat, bo nablatowa posadowiona na wysokości 88cm będzie stanowczo za wysoka. Chyba, że wszyscy domownicy mierzą ponad 2 metry to wtedy będzie OK;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek03 16.03.2016 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Ten blat bedzie dosyc duzy wymiary 60 szerokosci zeby schowac wiadomo pralki i dlugi 120cm w rogu sciany wiadomo mozna podeprzec ale z drugiej strony juz bedzie mi sie zaczynala wanna i nie chce wlasnie zadnego murki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek03 16.03.2016 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 mialoby to wygladac o tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 16.03.2016 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Kup pralkę do zabudowy - będziesz miał solidny punkt podparcia i bardzo estetycznie wyglądającą szafkę z ukrytą pralką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek03 18.03.2016 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 czy takiej plyty jak DO IT ULTRAMENT moge uzyc do wykonania blatu i wzmocnic go na preta czy to mi utrzyma umywalke ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts