editt2 13.03.2016 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Zaczynam się rozglądać nad Brama garażowa segmentową wraz z drzwiami wejściowymi. Jakiej firmy polecacie bramę z napędem? Żeby nie przepłacać za markę a być zadowolonym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 13.03.2016 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Segmentowa z drzwiami? W jednym? Czy też te drzwi to osobny temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editt2 14.03.2016 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Osobny temat te drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cob_ra 14.03.2016 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Też się zastanawiałem, miałem do wyboru Krispol, KMT, Wiśniowski. Pierwsza i druga pasuje mi do otworu, ostatnia wymaga podwyższenia podłogi docelowej więc ostatecznie wybrałem KMT. Dopiero wczoraj zamówiona więc nie określę jak z jakością, cenowo taniej niż Wiśniowski, trochę drożej od Krispola. Pamiętaj, żeby zwrócić uwagę na wymiary, bo różni producenci mają różne typowe wymiary, które nie każdemu pasują. Tak jest w moim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dembi 10.04.2016 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Od trzech lat mam bramę Wiśniowski (ocieplana, bo garaż podgrzewany). Nie narzekam. Firma, która mi ją montowała wykonała bramę pod wymiar. Napęd na pilota też działa. Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez dembi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewe ręce 10.04.2016 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Zanim zapoznałem się z treścią postów w tym temacie, planowałem wspomnieć o firmie Wiśniowski, ale dembi mnie uprzedził Ale nic to, obstaję przy swojej pierwszej myśli. Proponuję przejrzeć katalog online bram garażowych tej firmy: http://termookna.pl/oferta-bramy-garazowe/. Tam tez wszystko będzie opisane, więc nie ma co się tutaj "mądrzyć" ;') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tgs 10.04.2016 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 U mnie bedzie brama z firmy Kris..l. Wymiar 250 x 200 Napęd SOMFY "DEXXO". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts